کد خبر:۷۱۴۴۱۳
دانشگاه ملایر:

عدم اسکان دانشجویان ترم بالایی دانشگاه ملایر صحت ندارد

معاونت دانشجویی دانشگاه ملایر با صدور جوابیه‌ای، عدم اسکان دانشجویان ترم بالایی دانشگاه ملایر را تکذیب کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در پی انتشار خبری تحت عنوان ترم بالایی‌ها را از خوابگاه بیرون کردند تا ورودی‌جدید‌ها را اسکان دهند که برگرفته از مصاحبه با دانشجویان گله‌مند در این خصوص بود، معاونت دانشجویی این دانشگاه جوابیه ای ارسال کرد.
 
 در بخشی از جوابیه دانشگاه ملایر آمده است:
 اصل عنوان خبر مبنی بر بیرون کردن دانشجویان ترم بالایی از خوابگاه‌های دانشگاه ملایر سندیت ندارد. دانشجویان دانشگاه در ابتدای ورود به دانشگاه اطلاع دارند که ۴ نیمسال تحصیلی خوابگاه در اختیار دارند و پس از ۴ نیمسال با همکاری دانشگاه، امکان استفاده از خوابگاه‌های خودگردان تحت نظارت دانشگاه و با قیمت مناسب برای آن‌ها فراهم می‌گردد.

در سال‌های اخیرتلاش تمامی همکاران، ایجاد فضایی مناسب برای اسکان دانشجویان بوده است و در تابستان گذشته این همکاران تمام وقت و حتی در روز‌های تعطیل پیگیر عقد قرارداد با مالکان خوابگاه ها، بهبود امکانات و فضای خوابگاه‌های دانشگاه، تعمیر و تجهیز این خوابگاه‌ها بوده است.

با مساعدت سرپرست دانشگاه و با پیگیری معاونت دانشجویی، در حال حاضر و با برنامه ریزی‌های انجام شده، تمامی دانشجویان ورودی جدید، ورودی ۹۶ و سایر دانشجویان روزانه واجد شرایط در خوابگاه‌ها با نرخ دولتی اسکان یافته و در حال حاضر دانشگاه ملایر ظرفیت خالی برای اسکان دانشجویان داشته و مشکلی از بابت فراهم نمودن خوابگاه برای دانشجویان وجود ندارد.

 درج مطلبی با عنوان ادعای خالی بودن خوابگاه‌ها و عدم اسکان دانشجویان ترم بالایی تا تعیین تکلیف ورودی‌های جدید صحت ندارد؛ بلکه این پاسخ به دانشجویانی داده شده که فاقد شرایط امکان استفاده از خوابگاه بوده‌اند. (برای مثال ۴ نیمسال در سنوات قبل در خوابگاه اسکان داده شده بودند و یا کسانی که در موعد مقرر و علی رغم تمدید‌های چند باره در سامانه درخواست خوابگاه، ثبت نام نکرده بودند و ...).
 
لازم به ذکر است تمامی دانشجویان ورودی جدید بدون هیچ مشکلی موفق به دریافت خوابگاه دولتی شده اند و دانشگاه در این زمینه به تعهد خود کاملاً عمل نموده است. همچنین دریافت مبلغ ۷ هزار تومان، مصوب کمیته ساماندهی خوابگاه‌های دانشجویی شهرستان ملایر بوده است که با توجه به هزینه‌های بسیار زیاد، مبلغ مناسبی به نظر می‌رسد.

عدم پذیرش دانشجویان ترم دوم به بالا که در خبر مذکور درج شده، تکذیب می شود و تمامی دانشجویان روزانه ورودی ۹۶ در خوابگاه‌های دولتی اسکان داشته و دانشجویان شبانه نیز در خوابگاه‌های خودگردان اسکان داده شده اند.

 در مورد واگذاری خوابگاه دانشجویان کارشناسی ارشد به دانشجویان خارجی، لازم به توضیح است که از سالیان قبل خوابگاه مذکور برای دانشجویان دکتری و دانشجویان خارجی در نظر گرفته شده بود و تنها سال پیش و به طور موقت تعداد محدودی از دانشجویان کارشناسی ارشد در این خوابگاه اسکان داده شدند؛ که در سال جاری، دانشجویان کارشناسی ارشد در خوابگاه تحصیلات تکمیلی شهید شیرزادی اسکان یافتند.

 علی رغم مشکلات پیش آمده در سال جاری برای برخی دانشگاه‌ها در اسکان دانشجویان و اسکان مازاد برظرفیت اتاق‌ها توسط برخی دانشگاه ها، با مساعدت و تاکید سرپرست دانشگاه، با افزودن خوابگاه‌های جدید به نرخ دولتی به مجموعه خوابگاه‌های دانشگاه، از اضافه شدن ظرفیت به اتاق‌ها ممانعت به عمل آمد و تلاش شد کیفیت اسکان دانشجویان بهبود یابد.

 یادآور می‌شود در سال ۹۶ تعداد ۵۶۰ تخت و در سال جاری نیز تعداد ۵۸۵ تخت به مجموعه خوابگاه‌های دولتی دانشگاه اضافه شده است.
 
خبرگزاری دانشجو اعلام می‌دارد تمامی مطالب منتشر شده در این خصوص دغدغه و مطالب بیان شده توسط دانشجویان بوده و لذا حق مطلب دانشجو و رسیدگی به مطالبات دانشجویان در دانشگاه‌های اقصی نقاط ایران رسالت اصلی ما می‌باشد. این نکته نیز قابل ذکر است که خبرگزاری در تماس‌های مکرر با مسئول کل خوابگاه‌های آن دانشگاه به دنبال پیگیری این موضوع بوده است. 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار