آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۴۵۹۲
احمدوند در گفتگو با دانشجو:

ستاد نانو از دانشگاهی که پتانسیل کار در حوزه نانو را داشته باشد حمایت می‌کند/ فعالیت ۳۰ هزار محقق در حوزه نانو

مدیر کارگروه ترویج ستاد ویژه توسعه فناوری نانو ریاست جمهوری گفت: با غیرمتمرکز کردن کار پژوهشی در حوزه فناوری نانو امروز شاهد فعالیت بیش از ۳۰ هزار محقق در این حوزه هستیم.

عماد احمدوند، مدیر کارگروه ترویج ستاد ویژه توسعه فناوری نانو ریاست جمهوری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در پاسخ به این سوال که آیا در حوزه فناوری نانو دانشگاهی به قطب علمی تبدیل شده است یا خیر؟ اظهار کرد: الگویی که ما برای توسعه نانو طی ۱۰-۱۵ سال گذشته پیش برده‌ایم این بوده که هر مرکزی اعم از دانشکده یا دانشگاهی که پتانسیل کار در حوزه نانو را داشته باشد،حمایت خواهیم کرد.

وی با بیان این مسئله که برای کارگروه ترویج ستاد ویژه توسعه فناوری نانو ریاست جمهوری فرقی ندارد که این دانشگاه‌ها و یا پژوهشکده‌ها در تهران قرار دارند یا  سایر استان‌ها، ادامه داد: این مسئله باعث شده که حدود بیش از ۱۳۰ مرکز اعم از دانشکده و پژوهشکده‌ کشور در حوزه فناوری نانو فعالیت داشته باشند؛ همچنان که طی این سال‌ها و خصوصا در طول سال ۹۶ بیشتر از ۱۰۰ مرکز فعال در کشور داشته‌ایم.

مدیر کارگروه ترویج ستاد ویژه توسعه فناوری نانو ریاست جمهوری افزود: الگوی توسعه نانو در مراکز دانشگاهی ما، الگوی غیرمتمرکز بوده و به صورت متمرکز در چند دانشکده خاص نیست همین امر باعث می‌شود پایداری کار بیشتر شود. اگر دانشکده‌ یا دانشگاهی در واقع قطب نانو باشد و با مشکل مدیریتی یا بودجه‌ای مواجه شود ممکن است کل کار متوقف گردد، اما ما با غیرمتمرکز کردن فناوری نانو، امروز شاهد فعالیت اساتید، دانشکده‌ها و دانشگاه‌ها در سایر استان‌ها در حوزه نانو هستیم.

احمدوند گفت: همین غیرمتمرکز بودن فعالیت‌های نانو باعث شده بیشتر از ۳۰ هزار محقق در مقطع کارشناسی ارشد به بالا کار پژوهشی در حوزه نانو انجام داده و یا در حال فعالیت باشند.

وی تاکید کرد: نگاه ما در حوزه پژوهش و فناوری نانو نگاه متمرکز بر روی چند مرکز خاص نیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار