کد خبر:۷۱۴۶۰۰

دستور دادستانی ترکیه برای بازداشت بیش از ۴۰۰ اخلالگر بازار ارز

در ادامه تلاش‌های دولت ترکیه برای آرام کردن نوسانات بازار ارز این کشور، دستور بازداشت بیش از ۴۰۰ نفر مرتبط با این ناآرامی‌ها صادر شد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، دادستانی ترکیه امروز (سه‌شنبه) دستور داد ۴۱۷ اخلالگر در بازار ارز این کشور هرچه سریعتر بازداشت شوند.

شبکه «سی. ان. ان ترک» گزارش داد که این ۴۱۷ مظنون درپی تحقیقات حول مفاسد اقتصادی و پولشویی ۲.۵ میلیارد لیری (۴۱۹ میلیون دلار) به اخلال در بازار ارز محکوم شده‌اند.

بر این اساس تحقیقات مذکور علیه افرادی که «امنیت اقتصادی و مالی جمهوری ترکیه را هدف گرفته‌اند» انجام شد.

گفته می‌شود این افراد برای انتقال غیرقانونی پول به بیش از ۲۸ هزار حساب در خارج از ترکیه متهم هستند.

تیم‌های پلیس در استانبول از صبح امروز عملیات‌های همزمانی را در چند استان آغاز کرده و شماری را نیز بازداشت نمودند که هنوز تعداد دقیق آن‌ها گزارش نشده است.

روزنامه «ینی شفق» هم نوشت که مقامات قضایی و انتظامی برای پاسخ دادن به سوالات آن‌ها درباره جزئیات اتهامات این مظنونین، در دسترس نبودند.

پیشتر نیز در روز‌های ابتدایی بحران اقتصادی در بازار ارز ترکیه، دادستانی کل استانبول دستور داده بود که با اخلال‌گران بازار ارز و عاملان کاهش ارزش غیرعادی واحد پول ترکیه در برابر دلار، به شدت برخورد شود.

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه نیز با «خائن» توصیف کردن اخلالگران در بازار ارز، تاکید کرد: «کسانی که اخبار جعلی (درباره کاهش ارزش لیر در برابر دلار) منتشر می‌کنند یا در بازار ارز اخلال ایجاد می‌کنند، خائن هستند و جان سالم به در نخواهند برد».

طی یک ماه اخیر و درپی اعمال تحریم از سوی آمریکا علیه دو وزیر ترکیه، ارزش لیر در برابر دلار دستخوش کاهش نسبی شده است تا جایی که اردوغان از مردم ترکیه خواسته دلار، یورو و طلا‌های خود را به لیر تبدیل کنند تا دست دولت برای مقابله با بحران بازتر باشد. هم‌اکنون هر ۵.۹۸ لیر ترکیه معادل با یک دلار آمریکا است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار