رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه علوم پزشکی بهشتی گفت:در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ضمن این که بر ارتقای کیفیت فراگیر اصرار دارد به زودی شاهد سرمایه گذاری خاص در برخی از حوزهها در دانشگاه خواهیم بود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، شهرام یزدانی رئیس دانشکده مدیریت و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به ماموریتهای ویژه یا نقشه تمایز یافته این دانشگاه گفت: با اجرای این سند در جلسه هیات رئیسه دانشگاه موافقت شد.
وی ماموریت خاص حوزههای میان رشتهای دانشگاه را برشمرد و گفت: این حوزهها شامل دو بخش سلامت و علوم انسانی و همچنین سلامت و فناوری هستند. در این دو حوزه میزان اولویت هرکدام از رشتهها و میزان وابستگی میان رشتهای آنها بررسی شد و توانستیم حوزههای علمی که دانشگاه تمایل به سرمایه گذاری خاص در آن بخش دارد را شناسایی کنیم.
یزدانی خاطرنشان کرد: مرجعیتی که قرار است در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی بنا شود دارای سه پایه اصلی است. یک پایه آن جایگاه امروز ما در کشور است، ستونهای دیگر نیز در ارتباط با علوم میان رشتهای مربوط به سلامت و علوم انسانی و نیز سلامت و علوم فناوری در حد ریز رشتهها و مقاطع، کاملا مشخص است.
وی افزود: مقرر شد بخشی از ماموریتها و رسالت دانشگاه از این پس تمایز یافته باشد.
رئیس دانشکده مدیریت و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اثرگذاری بسیار این طرح در جامعه و ارتقای کیفیت سلامت و آموزش اظهار داشت: دانشگاهها جدای از رسالت عمومی خود باید در یک یا چند موضوع یا حوزه به سرمایه گذاری خاص بپردازند.
وی گفت: در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ضمن این که بر ارتقای کیفیت فراگیر اصرار دارد به زودی شاهد سرمایه گذاری خاص در برخی از حوزهها در دانشگاه خواهیم بود به نحوی که در آینده شاهد توفیق دانشگاه از نظر ارایه خدمات کیفی در حوزههای آموزش، پژوهش و ارایه خدمات درمانی در سطح بین الملل باشیم.
یزدانی خاطرنشان کرد: کارگروهی از سوی هیات رئیسه دانشگاه برای نهایی کردن این حوزه مامور شدند که به محض نهایی شدن حوزههای مذکور سند رسالت تمایز یافته دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ابلاغ خواهد شد.
همچنین افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از پرداخت کمک هزینه پایان نامههای دکتری تخصصی (Ph.D) خبر داد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اظهار داشت: به منظور تداوم رشد پژوهشی و تولیدات علمی دانشگاه از پایان نامههای دکتری تخصصی (Ph.D) که پروپوزال آنها به تصویب رسیده است مطابق سنوات گذشته حمایت به عمل میآید.
زرقی گفت: دانشجویان دکتری تخصصی (Ph.D) که پروپوزال آنها به تصویب رسیده است و کمک هزینه ۶ میلیون تومانی دریافت نکرده اند از این پس ضمن اخذ تایید از معاونت آموزشی و پژوهشی؛ پایان نامه دانشجویان توسط معاونت توسعه و منابع دانشگاه تخصیص اعتبار خواهد شد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: به منظور وحدت رویه بین دانشکدههای دانشگاه و نیز تخصیص مناسبتر هزینهها جهت انجام پایان نامه ها، این مبلغ بصورت اعتباری و با هماهنگی دانشکده مورد نظر تامین میشود.
زرقی افزود: دانشکدهها نیز موظف هستند ضمن نظارت بر روند هزینه کردها ترتیبی اتخاذ کنند تا دانشجویان مطابق سنوات گذشته بصورت قانونی و طبق ضوابط دانشگاه مراحل دفاع از پایان نامهها را در زمان مقرر انجام دهند.