کد خبر:۷۱۵۱۱۱

عراق: آماده میانجی‌گری میان ایران و آمریکا هستیم

سخنگوی وزارت خارجه عراق که به واشنگتن سفر کرده اعلام کرد آماده است میان ایران و آمریکا میانجی‌گری کند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، سخنگوی وزارت خارجه عراق که برای دیدار با مقام‌های آمریکایی به واشنگتن سفر کرده گفته کشورش آماده است میان ایران و آمریکا میانجی‌گری کند.

«احمد محجوب» در جمع گروهی از روزنامه‌نگاران و تحلیلگران در مقر سفارت عراق در واشنگتن گفت: «عراق قادر است و تمایل دارد نه تنها میان آمریکا و ایران بلکه میان تمام کشور‌ها در منطقه روابط را ایجاد کرده و تسهیل کند.»

محجوب اضافه کرد: «طی دو سال گذشته، عراق توانسته چند مشکل میان کشور‌ها را حل کند.» او گفت که نمی‌تواند درباره جزئیات این میانجی‌گری توضیحات بیشتری ارائه کند، چون طرف‌ها توافق کرده‌اند نقش بغداد را افشا نکنند.

وی گفت: «اما من به شما اطمینان می‌دهم عراق توانسته در سال‌های گذشته مشکلات میان کشور‌ها را حل کند و معتقدم که بغداد مایل است این نقش را ادامه دهد.»

سخنگوی وزارت خارجه عراق در بخش دیگری از سخنانش تأکید کرده عراق نمی‌خواهد به میدانی برای مناقشه میان ایران و آمریکا تبدیل شود.

محجوب تصریح کرد: «چیزی که می‌خواهم بگویم و معتقدم بسیار مهم است این است که عراق نمی‌خواهد ببیند که روابط بین ایران و آمریکا بر روابط میان آمریکا و عراق تأثیر می‌گذارد.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار