آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۵۴۷۲

کشته و مجروح شدن نیرو‌های امنیتی افغانستان در انفجارهای کابل

یک مقام افغانستانی اعلام کرد حداقل ۲ نیروی امنیتی این کشور در انفجار روز شنبه در کابل کشته شدند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، یک مقام افغانستانی اعلام کرد دستکم ۲ نیروی امنیتی افغانستان در رشته انفجار‌هایی که امروز شنبه در کابل روی داد، کشته شدند.

بصیر مجاهد، سخنگوی رئیس پلیس کابل می‎گوید: "۹ نفر دیگر از جمله ۶ افسر پلیس و سه غیرنظامی در حمله روز شنبه زخمی شدند. "

وی افزود: یک خودروی نظامی که برای رسیدگی به یک حمله تروریستی، در محل حاضر شد با انفجار بمب کنار جاده‌ای آسیب دید و سپس انفجار دوم در همان منطقه رخ داده و سبب کشته و مجروح شدن افراد شد.

سخنگوی پلیس کابل اظهار داشت که رئیس پلیس در میان مجروحان این حادثه قرار دارد.

تاکنون هیچ گروهی مسئولیت این اقدام تروریستی را بر عهده نگرفته است.

این در حالی است که اخیرا ۲ گروه تروریستی طالبان و داعش در کابل فعال هستند و حملات مخربی را علیه نیرو‌های امنیتی افغانستان انجام داده‎اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار