کد خبر:۷۱۵۸۸۶
جروزالم پست:

دانشجوی آمریکایی حامی تحریم رژیم صهیونیستی همچنان در بازداشت «شین بت» است

بازداشت دانشجوی آمریکایی در فرودگاه «بن‌گورین» به دلیل فعالیت در «جنبش جهانی تحریم رژیم صهیونیستی» کماکان ادامه دارد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه «جروزالم‌پست» نوشته است با گذشت پنج روز از بازداشت یک دانشجوی ۲۲ ساله آمریکایی دانشگاه فلوریدا در فرودگاه «بن گورین» تل‌آویو، این دختر همچنان در بازداشت سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شین بت) است.

بنا بر این گزارش، «لارا القاسم» سه شنبه شب گذشته به دلیل مشارکت در فعالیت‌های مرتبط با جنبش «بایکوت، عدم سرمایه‌گذاری و تحریم اسرائیل» (BDS) در فرودگاه بین‌المللی توسط شین‌بت بازداشت شد.

به گفته شین بت، این دختر تا زمانی که دادگاه میان او و وزارت امور راهبردی رژیم صهیونیستی تصمیم بگیرد، در فرودگاه در بازداشت می‌ماند. وزارت امور راهبردی رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر مخالفت خود را با ورود این دانشجوی آمریکایی به تل‌آیو اعلام کرده و دادگاه نیز دادرسی به این پرونده را آغاز کرده است.

یک مقام سفارتخانه آمریکا در فلسطین اشغالی روز یکشنبه گفت که واشنگتن از این قضیه آگاه است. وی به روزنامه «هاآرتص» گفت: «ما از این قضیه آگاهیم و سفارت در حال ارائه کمک‌های کنسولی است.»

بر اساس گزارش‌ها، این دانشجوی آمریکایی سال‌های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ در فلوریدا رئیس یک گروه فلسطینی موافق با تحریم بین‌المللی رژیم صهیونیستی بوده است.

به نوشته جروزالم پست، وزارت امور راهبردی رژیم صهیونیستی با ابراز شک و تردید نسبت به انگیزه‌های لارا القاسم اعلام کرده که بر این باور است که این فرد می‌خواهد با تحصیل در یک دانشگاه در فلسطین اشغالی،  از این فرصت برای ایجاد عرصه جدید فعالیت‌های ضد اسرائیلی استفاده کند.

جنبش BDS اولین بار در سال ۲۰۰۵ توسط چند سازمان غیردولتی حامی فلسطین با هدف اعمال فشار علیه رژیم صهیونیستی از طریق ترویج تحریم کالاهای ساخت رژیم صهیونیستی شکل گرفت. این جنبش در سال‌های اخیر گسترش قابل توجهی داشته، تا جایی‌که کابینه و پارلمان رژیم صهیونیستی قوانینی را علیه اعضای این جنبش تصویب کرده‌اند. یکی از این قوانین، ممنوعیت اعطای روادید به اتباع حامی تحریم رژیم صهیونیستی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار