آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۶۰۳۷
سیداحسان قاضی زاده هاشمی:

دانشگاه صداوسیما به عنوان یک نهاد جریان ساز فکری آثار خود را پخش کند

دانشگاه صدا و سیما باید به عنوان یک نهاد جریان ساز فکری آثار خود را بر روی آنتن رادیو و تلویزیون نشان دهد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیداحسان قاضی زاده هاشمی نماینده مردم مشهد و کلات و عضو شورای نظارت بر صدا و سیما امروز در مراسم افتتاحیه رسمی تشکل جامعه رسانه اسلامی که با عنوان جوانان و تحول در رسانه در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد گفت: در شورای نظارت بر صدا و سیما موضوعات مختلفی همچون پیام‌های بازرگانی سریال‌ها و برنامه‌های ترکیبی مورد بحث قرار می‌گیرند و گزارش‌های متعددی بررسی می‌شود که در این راستا ۱۱۸ گزارش برخی مثبت و منفی بوده اند مورد بررسی قرار گرفته اند.

وی افزود: آرمانگرایی که باید در دانشگاه صدا و سیما تولید شود با آنچه بر روی آنتن تلویزیون می‌رود فاصله دارد و در عمل آنتن به دست عده‌ای با تفکرات اعتقادی است و این را در برخی از حوزه‌ها و در سریال‌های تلویزیونی می‌بینیم تصریح کرد معتقدم دانشگاه صدا و سیما باید به عنوان یک نهاد جریان ساز فکری آثار خود را بر روی آنتن رادیو و تلویزیون نشان دهد.

وی افزود: بنده این سوال را از مسوولان دانشگاه صدا و سیما پرسیدم که آیا رشته موسیقی وجود دارد که آن‌ها پاسخ دادند که این رشته تعطیل شده است معتقدم این یعنی خود تحریمی، چون خودتحریمی فقط در حوزه اقتصادی نیست و یک خودتحریمی، خودتحریمی تفکری و فرهنگی است.

وی با بیان اینکه اگر عرصه‌های فرهنگی را تعطیل کنیم و آن را به دست یک جریان دیگر بسپاریم معنایش این است که ما دیگر نمی‌خواهیم به تولید فکر بپردازیم و اندیشه ورزی کنیم. در هر حال صدا و سیما باید به عنوان یک جریان مولد عمل کند از این رو نمی‌تواند نیاز‌های جامعه را نادیده بگیرد.

وی با بیان که بنده ۱۷ سال پیش در تشکل جامعه اسلامی فعالیت می‌کردم و بعد از آن عضو هیچ حزب و تشکیلاتی نبوده ام تصریح کرد تشکل دانشجویی آرمان گرا و آزادی خواه و عدالت طلب است با این وجود بنده سعی کردم که این روحیه را حفظ کنم به همین دلیل با ورود به مجلس فراکسیون جوانان را دایر کردیم و به گونه‌ای که الان در این فراکسیون ۳۸ نماینده ۳۰ تا ۴۵ سال عضو هستند.

وی به بخشی از اقدامات فراکسیون جوانان مجلس مانند تعیین سقف پاداش پایان خدمت اشاره کرد و افزود: پس از تصویب این قانون و پیش از اجرایی شدن آن ۸۰۰ نفر در وزارت نفت و بازنشسته کردن ۶۰۰ و ۷۰۰ میلیون تومانی بازنشست کردند و برخی‌ها در بانک مرکزی پاداش ۱ میلیارد تومانی گرفتند با این وجود این افراد بعد از بازنشستگی به کار بازگشتند که از نظر ما این‌ها افراد دور زن و منفعت طلبی بودند که می‌خواهند خود را به هر طریق خود را در همه جا حفظ کنند.

وی با بیان اینکه پس از بازگشت به کار بازنشستگان ما قانون منع به کارگیری بازنشستگان را که در سال ۹۵ تصویب شده بود، اما از آن عبور کرده بودند اصلاح کردیم تصریح کرد: نمی‌گوییم که این قانون یک قانون جامع و صددرصدی است، ولی قطعا روی آن کار کرده ایم و این قانون با تفکر تدوین شده است.

نماینده مشهد و کلات در مجلس گفت: افتخار می‌کنیم که این مسیر را طی کرده ایم اگرچه با مخالفت‌های زیادی از طرف دولت، دیگر قوا و برخی نیرو‌ها نیز مواجه بودیم.

وی با اشاره به اینکه طرح منع به کارگیری بازنشستگان در شورای نگهبان در مورد یک عبارت اصلاحیه خود و آن عبارت "اجازات" خاصه رهبری بود تصریح کرد: در واقع شورای نگهبان پس از جویا شدن نظر رهبر معظم انقلاب در خصوص عبارت ایشان نظرشان این بوده که این اجازات خاص هم در قانون نباشد و ما آن را حذف کردیم.

وی افزود: با اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان مشخص شد که حجم گستره‌ای از نیرو‌های بازنشسته در کجا حضور دارند.

وی افزود: ۱۷۰ تا ۲۰۰ نفر از مقامات سیاسی که شامل معاون وزیر، استاندار و سفرا طبق این قانون بازنشست شدند.

وی با بیان اینکه خیلی‌ها فکر می‌کردند شورای نگهبان طرح منع بکارگیری بازنشستگان را رد می‌کند افزود: ما در بیانات اخیر رهبر معظم در جمع بسیجیان فهمیدیم که راه را درست پیموده ایم، چون معظم له در سخنان خود گفتند پیرمردانی که احساس جوانی، شور و شعف دارند این‌ها فقط راهنمایی کنند و این همان بحث مشاورینی است که ما در قانون منع به کارگیری بازنشستگان گنجانده ایم و معتقدیم این گفته رهبر انقلاب در همین راستا بوده است.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه قانون منع بکارگیری بازنشستگان تعداد مشاوران را محدود نکرده ایم و قید شده است که این افراد نباید امضای مالی و اداری و پست استخدامی داشته باشند تصریح کرد: البته ممکن است خیلی با انجام کار‌های خبط و خطا به دنبال گرفتن درصدی جانبازی و پاک کردن سنوات خود باشند که این اقدامات از سوی دیوان عدالت اداری قابل پیگیری است.

وی با تاکید بر اینکه ما در اجرای این قانون مسر هستیم و در این راستا نیز با دستگاه‌های نظارتی کار می‌کنیم و مرتبه مجرمانه‌ای را هم در این قانون تعیین کرده ایم اضافه کرد: این قانون یک موجی را در افکار عمومی ایجاد کرده است در حال حال نظارت مردمی می‌تواند پیش برنده این قانون باشد.

وی تصریح کرد: امیدواریم صدا و سیما به عنوان دستگاهی که رییس آن توسط رهبر انقلاب تعیین می‌شود هم در اجرای قانون و هم آماده کردن افکار عمومی برای اجرای قانون موفق عمل کند در هر حال نسل جوان نیاز به امید هم در عمل و هم در زبان دارد که یکی از اقدامات صورت گرفته در این راستا اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان است.

وی افزود: این انقلاب متعلق به نسل جوان است و اگر آن‌ها خطایی هم بکنند تا یک درصدی ان خطا پذیرفته شده است معتقدم جوانان موتور پیش برنده انقلاب هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار