آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۶۵۶۹

شناسایی ۱۳۸۱ سایت التهاب‌آفرین در بازار سکه

رئیس پلیس فتا با تبیین عملکرد این پلیس در حوزه سکه و مبارزه با التهاب‌آفرینان اعلام کرد: هزار و ۳۸۱ سایت و کانال و گروه شناسایی شدند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار سیدکمال هادیان‌فر رئیس پلیس فتا در نشست خبری با اصحاب رسانه به عملکرد گفت: ۵۲۲ کانال مسدود شده و مسئولان ۲۰۰ کانال نیز با ذکر مشخصات کامل به پلیس آگاهی احضار شده‌اند تا برخورد لازم با آن‌ها صورت گیرد.
وی افزود: ۲۴ سایت را نیز پلیس فتا احضار و برخورد کرده است و یک سری ادمین که در خارج از کشور بوده که مسدود شده یا در حال مسدود سازی است.
رئیس پلیس فتای کشور درباره رخنه‌های امنیتی، سایت‌ها و مراکز حساس هم گفت: ۳۰ حفره کشف و تعدادی هکر شناسایی شدند.
وی گفت: حمله سایبری به شرکت‌های فرودگاهی در مشهد و تبریز نیز با تلاش پلیس فتا پیگیری شد؛ هکر‌ها شناسایی، دستگیر و تحویل مقام قضایی شدند.
رییس پلیس فتا در ادامه درباره متهم پرونده سکه ثامن که در ۳۱ بانک حساب افتتاح کرده بودهم اظهار داشت: در ابتدای عملیات پلیس، ۸۰ میلیارد تومان از اموال این فرد توقیف شده است و بخشی از حساب‌ها به نام همسرش بود که شناسایی و به کشور مسترد شد.
هادیانفر ادامه داد: زمانی که مردم از اقدامات این فرد شکایت کردند در همان ابتدا شش نفر از همکاران اصلی این شخص دستگیر شدند، جرایم این سایت مصداق کلاهبرداری و اقدامات شبیه به قماربازی است و هیچ طلا و سکه‌ای
بین مردم توزیع نشده است.
وی با اشاره به اینکه پس از صدور مجوز هیچ‌گونه نظارتی بر فعالیت این سایت نشده است، گفت: پلیس با دادستان کل کشور هماهنگ شده است و اگر قصوری صورت گرفته باشد، بر اساس قانون با نهاد‌های مسئول نظارتی که مکلف به نظارت بر این سایت بودند و سایر متخلفان برخورد خواهد شد.
رئیس پلیس فتا با بیان اینکه با پلیس ۱۷۰ کشور در ارتباط هستیم، افزود: برخی کشور‌ها به دلیل فشار آمریکایی‌ها محدودیت‌هایی در همکاری با ما دارند.
هادیانفر با اشاره به اینکه پول‌های گرفته شده توسط سکه ثامن در اختیار افرادی در داخل و خارج از کشور است، بیان کرد: کار‌هایی در خصوص استرداد پول‌های مردم در حال انجام است که در آینده به مردم اطلاع‌رسانی خواهد شد.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر مقدار پول‌های مردم در خارج از کشور گفت: هنوز نمی‌توان این موضوع را عنوان کرد؛ چرا که سرور‌های سکه ثامن در مشهد و تهران در حال بررسی است و پس از تحلیل می‌توان گفت که چه مقدار از پول‌های مردم در خارج از کشور است.
رئیس پلیس فتا گفت: ۴۳ درصد از جرائم حوزه فضای مجازی، جرائم ضداخلاقی بوده که در این خصوص ۱۳ هزار و ۶۳۵ پرونده تشکیل شده است.
وی گفت: ۵ میلیون کاربر سال ۹۲ تبدیل به ۵۶ میلیون کاربر شده‌اند چرا که توسعه اینترنت نسل ۴ و ۴ و نیم را در روستا‌ها و شهر‌ها داشته‌ایم، رشد ۹۰۰ درصدی جرائم را نسبت به سال ۹۲ داریم و بیش از ۳ هزار و ۲۰۰ درصد استارت‌آپ‌ها افزایش یافته‌اند.
وی تصریح کرد: پلیس هم اکنون با گوگل، تلگرام و اینستاگرام در حال دست و پنجه نرم کردن است، سرور‌های آن‌ها در آمریکا است و هیچ نظارتی بر آن‌ها از سمت کشور ما نیست، در حالی که پلیس برخی کشور‌ها به آن دسترسی دارند، اما به دلیل تحریم چنین دسترسی را نداشته‌ایم.
رئیس پلیس فتا ناجا به رشد ۳۵۴ درصدی ATM‌ها و وجود ۳۰۰ میلیون کارت بانکی برای ۸۲ میلیون ایرانی اشاره کرد وگفت: متاسفانه هر فرد چند صد سیم کارت و کارت بانکی ندارد و هیچ محدودیتی وجود ندارد.
هادیان‌فر گفت: در ۱۴۸ نقطه کشور پلیس فتا داریم و آزمایشگاه‌ها عدله دیجیتال ما به طور مجهز در حال فعالیت هستند، ۸ سال از عمر پلیس فتا می‌گذرد و زمان رسیدگی به پرونده‌ها در این پلیس از ۳۲ روز به ۲۲ روز کاهش یافته است.
وی گفت: با عملیاتی کردن سامانه‌ای که بین پلیس فتا و مقامات قضایی و بانک‌ها در دست طراحی است، می‌توانیم از عملیات‌های کلاهبرداری و برداشت‌ها در ایام تعطیل جلوگیری کنیم تا اقدامات بحرانی کمتر شود.
رئیس پلیس فتا ناجا گفت:‌اطلاع‌رسانی و آموزش به نوجوانان در طراح کوآ که در سال ۹۷ نیز ادامه خواهد داشت و همچنین بحث سند نظام پیشگیری مقابله که حوزه مردم و کسب و کار را به پلیس فتا واگذار کرده نیز از جمله عملکرد این پلیس در پیشگیری از جرائم است، در حوزه مردم و کسب و کار، ساماندهی، آموزش و ارتقاء آگاهی به پلیس فتا داده شده و ما در این حوزه مسئول هستیم.
هادیان‌فر گفت: در بیش از ۱۳ هزار موضوع اطلاع‌رسانی کرده‌آیم و ۴۲ هزار همیار پلیس داریم.
عالی‌ترین مقام پلیس فتا به تعداد پرونده در ۸ سال فعالیت این پلیس پرداخت و گفت: ۱۳۳ هزار و ۳۳۳ فقره پرونده در این مدت در پلیس فتا تشکیل شده که ۱۱۱ هزار و ۷۶۵ مورد کشف شده است؛ ۷۴ هزار و ۹۱۷ نفر دستگیر شدند و متوسط کشف ۸۳ درصد بوده است.
وی گفت: امسال ۲۶ هزار و ۹۶۲ فقره پرونده داشتیم و متاسفانه ۵۵ درصد رشد جرائم نسبت به مدت مشابه در سال گذشته نشان می‌دهد.
رئیس پلیس فتا ناجا گفت: میزان کشف پلیس فتا در این مدت ۷۰ درصد پرونده‌ها بوده و ۹ هزار نفر در سال جاری دستگیر شدند که بیشترین انگیزه‌شان کسب منافع مالی و بیشترین جرم‌ها در حوزه برداشت‌های غیرمجاز، انتقام‌جویی، تسویه حساب شخصی و مسائل غیراخلاقی بوده است.
هادیان‌فر به جرائم غیراخلاقی پرداخت و گفت: ۴۳ درصد جرائم حوزه مجازی در بحث جرائم غیر اخلاقی است؛ ۱۳ هزار و ۶۳۵ پرونده را پلیس فتا در این حوزه راسا تشکیل داد که عمده آن‌ها در تلگرام و اینستاگرام بوده است و رشد ۵۵ درصد نسبت به مدت مشابه در سال گذشته نشان می‌دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار