جلیلی با بیان اینکه همه ما دکترای آسیب شناسی داریم در حالی که مهدکودک فرصت شناسی هم نرفته ایم، افزود: اگر به ما بگویند در مورد فسادها و آسیبها و کمبودها صحبت کنیم تا فردا صبح میتوانیم حرف بزنیم، ولی وقتی قرار است راجع به فرصتها ظرفیتها و قابلیتها بحث کنیم یک دهم حرف زدن در مورد تهدیدها هم قابلیت آن را نداریم.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، وحید جلیلی، فعال فرهنگی و رسانهای امروز در نشست مسئولان بسیج دانشجویی دبیران شورای تبیین مواضع و مسئولان قرارگاه شهید احمدی روشن دانشگاههای کشور که در اردوگاه سیدالشهدای آبعلی در حال برگزاری است، با طرح این سوال که چرا دولت جمهوری اسلامی شبیه دولت رجایی نیست، گفت: مگر جنبش دانشجویی حال حاضر به مانند جنبش دانشجویی اول انقلاب است که دولت نیز به مانند دولت رجایی باشد.
وی افزود: یکی ازویژگیهای دولت اول انقلاب این بودکه در آن ایمان وجود داشت، اما امروز نگاههای مهندسی ما را درنوردیده و انقلاب اسلامی برای ما به یک پروژه تبدیل شده به گونهای که تلاش میکنیم یک پروژه را کنترات برداریم تا انقلاب را نجات دهیم.
جلیلی با بیان اینکه ما یک مشت مهندسهای سیاسی و اجتماعی هستیم که میخواهیم با آمریکا مبارزه کنیم و با یک طراحی و عملیات پروژه را به انتها برسانیم افزود: ما کم کم از خاکریزهای اصلی معرفتی خود عقب نشینی کرده ایم و به همین دلیل وقتی معارف کم رنگ میشوند روحیات ما نیز متفاوت خواهند شد و آن روحیههای بسیجی و انقلابی هم کم رنگ و دور از دسترس میشوند.
این فعال فرهنگی و رسانهای گفت: ما مفهوم جهاد را درست نمیفهمیم. ما مامور به تکلیف هستیم البته نتیجه هم مهم است، اما تکلیف مبتنی بر وسع است و این در حالی است که ما میچرخیم و تکلیف خود را نمیدانیم، چون وسع خود را نمیشناسیم.
جلیلی با بیان اینکه همه ما حزب اللهی ها دکترای آسیب شناسی داریم در حالی که مهدکودک فرصت شناسی هم نرفته ایم، افزود: اگر به ما بگویند در مورد فسادها و آسیبها و کمبودها صحبت کنیم تا فردا صبح میتوانیم حرف بزنیم، ولی وقتی قرار است راجع به فرصتها ظرفیتها و قابلیتها بحث کنیم یک دهم حرف زدن در مورد تهدیدها هم قابلیت آن را نداریم.
وی با بیان اینکه فعال فرهنگی کسی است که راجع به تهدیدهای فرهنگی به روز باشد، اضافه کرد: باید تغییر استراتژی دهیم، چون راهبرد تهدید محور دیگر جواب نمیدهد، اما سوال این است که آیا نباید از توطئهها و خیانتها حرف نزنیم و دشمنیها را فراموش کنیم؟
وی با تاکید بر اینکه بایددشمنیها را ببینیم و از طرفی متوجه استطاعات خود باشیم گفت: باید ظرفیتهای انقلاب را بشناسیم، چون حرفهای و امواج منفی علیه انقلاب زیاد است از این رو ضرورت دارد تا ضمن شناخت از وسع انقلاب اسلامی به تکلیف خود که همان به صحنه آوردن وسع انقلاب است عمل کنیم.
وی با بیان اینکه بحث بنده در مورد وسع جمهوری اسلامی است که امروز اشرافی گری در بین مسئولان آن رسوخ کرده تصریح کرد: امثال حججیها برای جمهوری اسلامی رفتند و سر دادند در واقع آنها جان خود را فدای جمهوری اسلامی ایران کردند از این رو ما باید در دانشگاهها با سر بلند از جمهوری اسلامی دفاع کنیم و این افتخار آفرین است.
این فعال فرهنگی رسانهای با اشاره به اینکه دفاع از جمهوری اسلامی شجاعت لازم دارد گفت: ابتدا باید چشمهای خود را باز کنیم و جمهوری اسلامی را به ماهو جمهوری اسلامی ببینیم.
وی با بیان اینکه برخیها میگویند جمهوری اسلامی ناکارآمد است و بعد به خیابانها میریزند و شعار نه غزه نه لبنان سر میدهند تصریح کرد: سوال این است که اگر جمهوری اسلامی ناکارآمد است چرا اینها با سر دادن شعار نه غزه نه لبنان به کارآمدترین بخش آن حمله میکنند.
جلیلی افزود: وقتی پهلوانانه به میدان نمیآییم مجبور به دوپینگ میشویم البته این دوپینگ در عرصه سیاسی و انتخابات گاهی جواب میدهد، ولی بعد از مدتی انسان را به یک آدم مفنگی تبدیل میکند که از یک پشه هم میخورد.
این فعال فرهنگی رسانهای با اشاره به اینکه یک جمله هم پیدا نمیکنیم که امام برای جمهوریت اصالت قائل نشده باشند افزود: ما، چون نمیتوانیم جمهوریت را از نگاه امام و رهبری فهم کنیم پس راحت از کنار آن میگذریم.
جلیلی با بیان اینکه باید روی ابتداییات مفاهیم انقلاب و جمهوری اسلامی بازنگری کنیم تصریح کرد: باید برای مخاطب خود و تک تک آحاد مردم ارزش قائل شویم.
وی با طرح این سوال که در بین چهار میلیون دانش آموز چند نفر از آنها نسبت به افای تی اف توجیه شده اند اضافه کرد: سوال بنده این است که بسیج دانشجویی چه قدر توانسته در دانشگاهها هیمنه غرب را بشکند و اینکه پس از جنبش ۹۹ درصدی در غرب که یک رسوایی بزرگ برای کاپیتولاسیون غربی بود چه کاری صورت گرفت چرا ما از فرصتهای بین المللی و داخلی استفاده نمیکنیم.
وی به وجهه مردمی حجت الاسلام آل هاشم از ائمه جمعه کشور اشاره کرد و گفت: ما همین امروز شهید رجاییهای زیادی داریم که آنها را نمیبینیم به عنوان نمونه امام جمعه سرپل ذهاب دو ماه پس از زلزله در چادر زندگی میکردو این در حالی است که ما دههها شبکه تلویزیونی داریم، ولی کسی اسم او را نیاورد تا اینکه در فضای مجازی لو رفت.
وی با بیان اینکه مشکل امروز ما در جامعه روانی است و فراگیر هم شده افزود: ما در رفاه ژاپنی زندگی میکنیم، ولی حس مان این است که مطلوبترین کشور هستیم در واقع امروز هر کسی بیشتر خورده بیشتر انتقاد میکند.
وی خطاب به دانشجویان بسیجی تاکید کرد: باید تصویری که نسبت به ایران وجود دارد را تسهیل کنیم. سالانه ۳۰ هزار و ۹۵۰ نفر در ژاپن خودکشی موفق دارند که با برنامه ریزی دولت این تعداد به ۳۰ هزار و ۳۲۰ نفر کاهش یافته است در هر حال ما باید در دانشگاه ایران واقعی را معرفی کنیم.
وی با اشاره به اینکه بایدواقعیات جهانی را به مردم بگوییم اضافه کرد: شعار انتخاباتی ترامپ آمریکای افلیج یا مفلوک بود و او با این شعار رای آورد.
وی با بیان اینکه نگاه انتخاباتی فرهنگ سیاسی حزب الله را به فساد میکشاند تصریح کرد: سوال بنده این است که مگر مجلس ۱۲ سال به دست این جریان نبود چه شد؟ در هر حال مشکلی که در مملکت داریم این است که همه آنچه را که ندارند میخواهند به دست بیاورند.
وی با بیان اینکه آیا این صدا و سیما که رهبر آن سید علی خامنهای با آن سطح راهبردی فرهنگی است متعلق به ماست تصریح کرد: نمیشود انتخابات فرهنگی اجتماعی و هنری را بی اعتنا باشیم و بعد انتظار داشته باشیم اتنخاباتهای سیاسی را ببریم ما نباید سرداران فرهنگی و هنری را تنها بگذاریم و فقط نگاه مان به سرداران سیاسی باشد.