کد خبر:۷۱۷۷۰۱
حجت‌الاسلام محمدحسنی:

عقیدتی سیاسی ارتش باید سبک زندگی شهیدان را به نسل جدید منتقل کند

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: ما موظف هستیم به‌عنوان امانت‌داران شهدا، راه این عزیزان را ادامه بدهیم و بهترین راه ادامه مسیر نورانی شهدا، الگو گرفتن از سبک زندگی آنهاست.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو. حجت‌الاسلام «عباس محمدحسنی» در حاشیه مراسم تجدید میثاق مسئولان سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در جمع خبرنگاران گفت: سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در ۲۴ مهر ۱۳۵۸ با پیشنهاد حکیمانه مقام معظم رهبری و تصویب امام خمینی (ره)، برای تعمیق باور‌های دینی در میان کارکنان ارتش جمهوری اسلامی تشکیل شد.

وی افزود: می‌توانیم بگوییم که امام (ره) به آرزوی خودش رسید و ما امروز از یک ارتش ولایی، مومن، متدین، انقلابی، جهادی و شهادت‌طلب برخوردار هستیم.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه ارتش ما امروز یک ارتش قرآنی و نورانی است، گفت: محور و جانمایه تلاش‌های سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، حول «قرآن» است.

حجت‌الاسلام محمدحسنی ادامه داد: نقشه راه سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برای آینده اجرای طرح‌های دوازده گانه فرهنگی مصباح است که در یک سال گذشته تهیه شده و امروز هم در حال اجراست و همه مخاطبین در ارتش را تحت پوشش قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه طرح‌های مصباح در ارتباط با ساماندهی امور دینی، فرهنگی و مکتبی مربوط به سربازان، کارکنان پایور، خانواده‌های کارکنان و بسیجیان و هیئات ارتش است، تصریح کرد: کتابخوانی، ترویج مفاهیم نهج‌البلاغه و به ویژه توانمندسازی جوانان برای استفاده صحیح از فضای مجازی، از جمله مصادیق گنجانده شده در طرح‌های مصباح است.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در پایان با بیان اینکه ما موظف هستیم به‌عنوان امانت‌داران شهدا، راه این عزیزان را ادامه بدهیم و بهترین راه ادامه مسیر نورانی شهدا، الگو گرفتن از سبک زندگی آنهاست، خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین رسالت‌های سازمان عقیدتی سیاسی ارتش این است که سبک زندگی شهیدان را به نسل نو منتقل کند و به فضل الهی در این زمینه کار‌های فراوانی از طریق فضای مجازی، فیلم‌ها، سخنرانی‌ها و نشریه‌ها و مجله‌ها صورت گرفته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار