آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۷۷۶۵

بخشنامه رئیس قوه قضاییه برای رسیدگی خارج از نوبت به درخواست تعدیل مهریه+تصویر

رئیس قوه قضاییه بخشنامه‌ای خطاب به رؤسای کل دادگستری استان‌های سراسر کشور در خصوص رسیدگی خارج از نوبت درخواست تعدیل مهریه صادر کرد.

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رئیس قوه قضاییه بخشنامه شماره ۹۰۰۰/۳۴۸۵۹/۱۰۰ مورخ ۱۳۹۷/۷/۲۲ را خطاب به رؤسای کل دادگستری استان‌های سراسر کشور در خصوص رسیدگی خارج از نوبت درخواست تعدیل مهریه صادر کرد.

در این بخشنامه آمده است: نظر به برخی گزارش‌های واصله تعدادی از محکومین تأدیه مهریه براساس تعداد سکه طلای تعیین‌شده به علت افزایش غیرمتعارف قیمت آن توان پرداخت را نداشته و به همین جهت در اجرای قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی به زندان معرفی می‌شوند.

بدین وسیله مقرر می‌دارد؛ ترتیبی اتخاذ گردد تا دادگاه‌ها به صورت خارج از نوبت و بدون تعیین وقت رسیدگی نسبت به درخواست تعدیل که از سوی زوج تقدیم می‌گردد رسیدگی و مهلت‌های تأدیه سکه را متناسب با وضعیت مالی محکوم‌علیه افزایش داده تا بدین ترتیب از زندانی شدن آنان جلوگیری به عمل آید.

به گزارش فارس، اسماعیلی رئیس کل دادگستری استان تهران روز گذشته از ابلاغ این بخشنامه به مدیران استان تهران خبر داده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۵
سلام
حرکت مقطعی مثبتی است لیکن موضوع ریشه ای باید حل شود :
اولا ، زندانی کردن مرد بخاطر مهریه ظلم و ناعدالتی است چراکه محکوم مهریه دزدی ، قتل یا کلاهبرداری نکرده که .... ازدواج کرده .
ثانیا : محکومین مهریه چه گناهی دارند قیمت سکه بخاطر بی تدبیری دولت چندین برابر شده ؟؟؟؟ روزی که مهریه را قبول کردن باید محسابه گردد نه نرخ روز سکه ... (قیمت سکه به نرخ روز عقد ) . چرا که هیچ جای دنیا بدین صورت قیمتها تغییر نکرده است و محکوم مهریه چه گناهی کرده ...
ثالثا : در سال 91 سقف مهریه را اعلام کردند 110 سکه . در آن زمان سکه 900 هزار تومان بود و الان نزدیک 5 میلیون تومان ، پس چرا قوه قضائیه این اختلاف 5 برابری را در سقف تعیین شده کاهش نمیدهد که سقف 110 سکه بشود 20 سکه ... ؟؟ آیا این عدالت است که سکه 5 برابر شده همان سقف110 سکه باشد ؟؟؟؟

در نهایت قیمت سکه باید به تاریخ روز عقد + نرخ تورم بانک مرکزی محاسبه شود چون زوج در آن وقت برمبنای قیمت سکه روز تعداد سکه مهریه را قبول کرده است .
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار