آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۹۸۵۱
رجبی دوانی در دانشگاه آزاد کازرون:

ضرورت افراد سن بالا در جامعه مانند نمک و طعم‌دهنده غذا است/ باید تناسب بین جوانان و سن‌بالاهای جامعه رعایت شود

پژوهشگر برجسته تاریخ اسلام با بیان اینکه ضرورت افراد سن بالا در جامعه مانند نمک و طعم‌دهنده غذا است، گفت: باید تناسب بین جوانان و افراد سن‌بالای جامعه در هر کاری رعایت شود و جوانان را باور داشت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به همت بسیج دانشجویی و بسیج اساتید دانشگاه آزاد واحد کازرون نشستی با حضور دکتر محمدحسین رجبی دوانی، استاد و پژوهشگر برجسته تاریخ اسلام با دو موضوع ـنقش جوانان در نهضت امام حسین (ع)« و «جایگاه والای حضرت سلمان فارسی» در سالن کنفرانس این دانشگاه برگزار شد.

محمدحسین رجبی دوانی، پژوهشگر و استاد برجسته تاریخ اسلام در جمع دانشجویان این دانشگاه اظهار داشت: حق طلبی از جمله خصلات‌های جوانان است و بیشترین گروندگان به انبیاء از جوانان بودند. جوانان و نوجوانان در نزد پیامبر گرامی اسلام (ص) دارای ارزش و اهمیت ویژه و در تمام صحنه‌های جنگ در کربلا، نقش‌آفرین و کارساز بودند.

وی گفت: در قیام امام حسین (ع)، حضرت عباس (ع) به‌عنوان پرچمدار و فرمانده سپاه امام حسین (ع) در آن زمان فقط ۳۴ سال داشت و برادران وی حتی در سن ۱۰ و ۱۲ سالگی در دفاع از حریم امام جان خود را فدا کردند و به شهادت رسیدند.

رجبی دوانی افزود: اگر به رزومه مسئولان امروز جامعه نگاه کنیم، همگی، اوایل انقلاب و هشت سال دفاع مقدس جوان بوده‌اند و در آن زمان از توان و نیروی جوانی خود در راستای به ثمرنشستن پیروزی انقلاب اسلامی و نیز سرنوشت جنگ تحمیلی نقش به‌سزایی داشتند و اقتدار امروز جامعه و نظام اسلامی حاصل تلاش این عزیزان و دیگر جوانان کشور بوده است.

استاد دانشگاه امام حسین (ع) با بیان اینکه ضرورت افراد سن بالا در جامعه مانند نمک و طعم‌دهنده غذا هستند، گفت: باید تناسب بین جوانان و افراد سن‌بالای جامعه در هر کاری رعایت شود و همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب بار‌ها تأکید داشته‌اند، باید جوانان را باور داشت و از توان آنان در کار‌ها بهره گرفت.

وی تصریح کرد: متأسفانه برخی از مسئولان ما با این استدلال که بیشتر از جوانان می‌فهمند، از ظرفیت عظیم جوانان استفاده نمی‌کنند و اقتدار امروز جامعه و نظام اسلامی حاصل تلاش جوانان است.

رجبی دوانی در بخش دوم از سخنان خود در مورد شخصیت سلمان فارسی و محبوبیت ایشان نزد پیامبر گرامی اسلام (ص) بیاناتی را ایراد و از بی‌مهری مردمان نژادپرست عرب و فارسی آن زمان گلایه کرد.

وی با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم (ص) گفت: جسارت به حضرت سلمان، جسارت به اهل بیت می‌باشد و در حدیث داریم که بهشت مشتاق زیارت سلمان است.

وی قدرشنانی و معرفی واقعی جایگاه حضرت سلمان توسط شیعیان، ایرانیان و بالاخص کازرونی‌ها ضروری دانست و گفت: متاسفانه شخصیت واقعی حضرت سلمان فارسی آن طور که باید در میان مردم روشن نشده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار