آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۰۲۴۹
میرکاظمی در گفتگو با دانشجو:

تولید شکم‌بند بارداری با فناوری نانو/ روند اخذ مجوز‌ها دست و پا گیر است

رئیس هیئت مدیره یک شرکت دانش بنیان گفت: در بحث تولید محصولات پزشکی بروکراسی‌های اداری بسیار دست و پا گیر است.
علیرضا میرکاظمی رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان نانو ماد پارس در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص فعالیت‌های این شرکت در حوزه نانو اظهار داشت: این شرکت از سال ۱۳۸۶ فعالیت خود را با تولید پارچه‌هایی با قابلیت ضد امواج آغاز کرد. این پارچه با قابلیت ضدامواج الکترومغناطیس در صنایع مختلف همچون پزشکی، الکترونیک، هوافضا، نظامی و .. کاربرد دارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر بر روی محصولات ضد امواج همچون شکم بند بارداری، کلاه نوزاد، قنداق فرنگی، گن مادرو انواع لباس زیر با قابلیت ضد امواج تولید می‌کنیم. این محصولات به سلامت بیشتر مادر و نوزاد کمک می‌کند.

میرکاظمی افزود: این شرکت اولین تولید کننده این محصولات به صورت کاملا بومی در داخل کشور است و هیچ گونه وابستگی نداریم.

وی در همین خصوص تصریح کرد: طی چند ماه گذشته شاهد نوسانات قیمت در کشور بودیم و همین افزایش قیمت‌ها موجب گران شدن محصولات شد، اما با توجه به این که این دانش و تکنولوژی در اختیار خود ما است سعی کردیم این محصول خیلی دستخوش تغییر قیمت نشد و قیمت ثابت ماند.  

میرکاظمی با اشاره به تجاری سازی این محصول در کشور گفت: این محصولات آماده صادرات به کشور‌های آذربایجان، گرجستان، آفریقا و ترکیه است. همچنین بر خلاف تصور، کشور چین به شدت علاقمند به خرید محصولات نانو از ایران است و این محصول ۱۰۰ درصد قابل رقابت با محصولات چینی است.

وی با اشاره به این که این محصول تنها توسط چند کشور محدود تولید می‌شود، تاکید کرد: با توجه به بالا بودن هزینه واردات باید بگویم این محصولات از نظر قیمت و کیفیت قابل رقابت با نمونه‌های خارجی مشابه هستند.

میرکاظمی با اشاره به حمایت‌های ستاد فناوری نانو ادامه داد:این ستاد از ابتدا تا به امروز همراه ما بود و در تمام مراحل از روند تولید محصولات و حتی در بحث اخذ مجوز‌های لازم حمایت کرده است.

وی افزود: متاسفانه در اخذ برخی مجوز‌ها بروکراسی اداری دست و پا گیر،  تکراری و غیرضروری است. به طور مثال در خصوص تولید یک محصول تاییدیه‌های لازم را اخذ می‌کند و یک مرحله را می‌گذراند، اما مجددا باید همان تاییدیه را به یک کارشناس دیگر بسپارد تا دوباره همان نظر را تایید شود.

میرکاظمی با اشاره به این که اگر اعتماد کاری وجود داشته باشد نباید این پروسه تکرار شود،   خاطرنشان کرد: در حوزه پزشکی  روند اخذ مجوز‌ها بسیار طولانی و دست و پا گیر است و مدیران ارشد باید در این خصوص فکری کنند و این راه‌ها را کوتاه کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار