کد خبر:۷۲۱۳۷۵
محمدی:

دانشگاه علمی کاربردی از مسیر خود خارج شده/ تکلیف ۶۰۰ واحد تعطیل شده باید زودتر مشخص شود

عضو کمیسیون آموزش مجلس تعطیلی واحد‌های دانشگاهی علمی کاربردی را به علت کیفیت پایین اقدامی درست دانست و گفت: این دانشگاه از مسیر خود خارج شده.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو داوود محمدی با اشاره به تعطیلی مراکز علمی و کاربردی، اظهار کرد: این دانشگاه در بدو تأسیس و شروع کار خود اهداف مشخصی را دنبال می‌کرد، ولی امروز شاهد هستیم که کاملا از رسالت خود دور افتاده و به مانند سایر دانشگاه‌‎ها در پی اعطای مدرک بر آمده است.

آیا سایر دانشگاه‌ها نمی‎توانند اقداماتی که امروز دانشگاه علمی کاربردی انجام می‌‎دهد را انجام دهند، پس با این شرایط چه نیازی به وجود چنین دانشگاهی در کشور وجود دارد
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی تعطیلی واحد‌های دانشگاهی علمی کاربردی به علت کیفیت پایین آموزشی را اقدامی درست خواند و گفت: برخی از مراکز این دانشگاه امکانات لازم مانند ساختمان، اساتید، هیات علمی و... را برای آموزش دانشجویان ندارد به همین دلیل نیاز است مراکز ناکارآمد منحل و با سایر مراکز ادغام شوند تا نتیجه دلخواه به دست آید.

وی تصریح کرد: آیا سایر دانشگاه‌ها نمی‎توانند اقداماتی که امروز دانشگاه علمی کاربردی انجام می‌‎دهد را انجام دهند، پس با این شرایط چه نیازی به وجود چنین دانشگاهی در کشور وجود دارد.

محمدی اضافه کرد: البته تعطیلی بدون مطالعه و بررسی دانشگاه‌های علمی کاربردی نیز اقدام اشتباهی به شمار می‌آید که باید تعطیلی واحد‌ها نیز با دقت و بر اساس دلیل و منطق باشد.

عضو فراکسیون امید مجلس یادآور شد: برای تعطیلی هر مرکز آموزش عالی نیاز است شاخص‌های علمی مد نظر باشد و واحد‌ها بر اساس همین شاخص‌‎ها تعیین تکلیف شوند.

وی با اشاره به طرح کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس برای ساماندهی آموزش عالی در کشور، یادآور شد: با توجه به اینکه طرح آمایش مشخصی در خصوص آموزش عالی کشور وجود ندارد و وزارت علوم نیز در این راستا چارچوب قانونی را لمس نمی‌‎کند طرح آمایش آموزش عالی در دستور کار کمیسیون قرار دارد که در کمیته‌‎های تخصصی خود در حال بررسی و تدوین است.

تکلیف واحد‌های تعطیل شده سریع‌تر مشخص شود

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با بیان اینکه بهتر است وزارت علوم واحد‌های تعطیل شده دانشگاه‌‎ علمی کاربردی که تعداد آن ۶۰۰ واحد عنوان شده را هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف کند، اظهار کرد: واگذاری این واحد‌ها به مراکز تحقیقاتی تصمیم خوبی است که البته در این باره با وزارت علوم وارد گفتگو خواهیم شد. /
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار