آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۱۷۰۴

فستیوال تئاتر به «خندوانه» اضافه شد

بخش فستیوال تئاتر به سری جدید برنامه تلویزیونی «خندوانه» اضافه شد؛ بخشی که دبیری آن برعهده حمید پورآذری است و شهاب‌الدین حسین پور نیز اثری را در آن اجرا می‌کند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، شهاب‌الدین حسین پور کارگردان تئاتر درباره فعالیت های جدید خود در سال جاری گفت: به دعوت حمید پورآذری در فستیوال تئاترهای کمدی در برنامه «خندوانه» حضور پیدا کرده‌ام و قرار است در سری جدید برنامه «خندوانه» فستیوال تئاترهای کمدی برگزار شود و پورآذری دبیر این فستیوال است.

وی درباره اثری که قرار است در فستیوال تئاترهای کمدی «خندوانه» اجرا کند، توضیح داد: در حال تمرین نمایشنامه کمدی «آهو» اثر اسلاومیر مروژک با هنرمندان جوان هستیم که مدت زمان اجرای این اثر تقریبا ۲۰ دقیقه است.

حسین پور در پایان سخنان خود خبر داد: قرار است با این فستیوال، تئاترهای کمدی در برنامه «خندوانه» به مردم نشان داده شود که این امر باعث معرفی بیشتر تئاتر خواهد شد. من با کمال میل در این فستیوال شرکت کردم زیرا می بینم که دوستان برنامه «خندوانه» تلاش می کنند که کار فرهنگی بزرگی را انجام دهند.

منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار