آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۱۸۲۴
فردا؛

نشست «الگو‌های مشارکت دانشگاه‌ها در توسعه صنعتی کشور» در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار می‌شود

نشست «الگو‌های مشارکت دانشگاه‌ها در توسعه صنعتی کشور» فردا در حاشیه کنفرانس ملی صنعت سیمان در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار خواهد شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست تخصصی "الگو‌های مشارکت دانشگاه‌ها در توسعه صنعتی کشور " با همکاری اداره کل ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه حکیم سبزواری روز دوشنبه ۱۴ آبان ماه در حاشیه چهارمین کنفرانس ملی صنعت سیمان و افق پیش رو برگزار می‌شود.

غلامعلی فرزی، مدیر دفتر ارتباط با صنعت و همکاری‌های بین المللی دانشگاه حکیم سبزواری با اعلام این خبر گفت: با هماهنگی‌های صورت گرفته این نشست با حضور محمد سعید سیف، مدیرکل ارتباط با صنعت وزارت علوم در روز دوم چهارمین کنفرانس ملی صنعت سیمان و افق پیش رو به میزبانی دفتر ارتباط با صنعت و همکاری‌های بین المللی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار خواهد شد.

فرزی افزود: هدف از برگزاری این نشست بررسی، بحث و تبادل نظر مدیران ارتباط با صنعت دانشگاه‌های کشور و مدیران صنایع و سازمان‌ها با مدیرکل ارتباط با صنعت وزارت علوم در خصوص وضعیت ارتباط دانشگاه با صنایع و به اشتراک گذاری تجارب ارزشمند مراکز آموزش عالی در حوزه‌های پروژه‌های صنعتی است.

گفتنی است، چهارمین کنفرانس ملی سیمان و افق پیش رو با مدیریت علمی دانشگاه حکیم سبزواری و همکاری صنایع سیمان کشور ۱۳ الی ۱۵ آبان ماه ۹۷ در سالن همایش‌های رازی-تهران برگزار می‌شود؛ در این کنفرانس محسن صالحی‌نیا معاون امور صنایع وزارت صمت، جعفر سرقینی معاون امور معادن و صنایع معدنی، وزارت صمت، علی اکبر رمضانیانپور استاد تمام دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر، حسن هاشم آبادی استاد تمام دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت به سخنرانی خواهند پرداخت، همچنین برپایی نمایشگاهی از توانمندی شرکت‌های داخلی به همراه آخرین دستاورد‌های روز دنیا در زمینه صنعت سیمان از دیگر برنامه‌هایی است که در حاشیه این همایش در نظر گرفته شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار