معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بوعلی سینا گفت: ما تا کنون تفکیک جنسیتی یا زوج و فرد کردن برای انجام فعالیتها در کانونهای فرهنگی هنری نداشتهایم.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اکبر عروتی موفق، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بوعلی سینا در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی که روز گذشته در سالن اجتماعات شهید چمران دانشگاه بوعلی سینا و با تلاش انجمن اسلامی دانشجویان معتدل دانشگاه برگزار شد، بیان داشت: ما سند راهبردی فرهنگی اجتماعی که در دانشگاه در حال اجرا است را تهیه کرده ایم.
عروتی موفق افزود: در بحث استقلال دانشگاه مجموعه فرهنگی در حد توان سعی کرده این موضوع را رعایت کند؛ اما یک سری از موارد جزو قوانین موجود کشور است و صرفا مخصوص دانشگاه بوعلی سینا نیست، یعنی ما در چهارچوب قوانین حرکت میکنیم؛ اگر میخواهید در زمینه استقلال دانشگاه اطلاعات داشته باشید، دانشگاههای دیگر همچون ملایر و کرمانشاه و دیگر دانشگاههای همجوار را با دانشگاه بوعلی سینا مقایسه کنید.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بوعلی سینا در ادامه گفت: در سال ۹۲ مجموعه فعالیتهای تشکلها ۵ درصد بود، اما مجموعه فعالیتهای تشکلها هم اکنون در حدود ۲۸ درصد است؛ در خصوص کانونهای فرهنگی هنری نیز فعالیت ۲۰ درصد بوده که در حال حاضر ۳۱ درصد است و این مسأله توازنی را در فعالیتهای دانشجویی ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه ۵ مجلد در مورد کار مجموعه تشکلها تهیه شده که به اسم خود تشکلها چاپ شده است، تصریح کرد: ما سعی کردهایم تصدی گری را کم کنیم؛ در خصوص موافقت و عدم موافقت برنامهها باید گفت که سالانه حدود ۷۰۰ برنامه در حال انجام است که در طول ۴ سال گذشته ۳۰۰۰ عنوان برنامه میشود و اگر در این مدت با ۳۰ برنامه نیز مخالفت شده باشد، به دور از انصاف است که بگوییم با حجم عظیمی از برنامهها مخالفت شده است.
عروتی موفق اظهار داشت: معاونت فرهنگی مخالفت نمیکند، بلکه برنامهها به تأیید و تصویب هیأت نظارت بر تشکلها و شورای فرهنگی دانشگاه و شورای هماهنگی فرهنگی هنری و کمیته ناظر بر نشریات میرسد که دبیرخانه آنها فقط در معاونت فرهنگی استقرار دارد و دانشجویان فقط جوابشان را از معاونت فرهنگی میشنوند؛ این در حالی است که بنده نه عضو هیأت نظارت هستم و نه حق رأی در آن را دارم.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بوعلی سینا در خصوص تفکیک جنسیتی کانونهای فرهنگی هنری گفت: هر دو طیف در همه صحنهها حاضر هستند، ما مطلقا تفکیک جنسیتی یا زوج و فرد کردن برای انجام فعالیتها نداشتهایم؛ در مورد برخی از کانونها بحثهایی مطرح بود که ما قدم به قدم رو به جلو حرکت میکنیم تا مشکلات را برطرف کنیم.
وی اظهار داشت: ما تلاش برای مرز کشی و تفکیک غیر ضروری نکردهایم؛ در خصوص کانون تئاتر هم زمانی که اساسنامه آن تنظیم و بررسی شود، مشکل آن برطرف خواهد شد.
عروتی موفق همچنین در مورد اعمال سلیقه کراکنان در برخورد با دانشجویان اظهار داشت: آنچه مورد نظر است این است که کارکنان ما حق اعمال سلیقه سیاسی ندارند و دانشجو با هر نوع گرایش سیاسی باید مورد تکریم قرار گیرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بوعلی سینا در پایان گفت: تعدادی از دوستان درخواستی در مورد انجام برنامههایی داشتند که با برگزاری آن در برخی از مکانها مخالفت شد نه با برگزاری برنامه؛ مطلب این است که باید برنامههای فرهنگی را در کل دانشگاه تقسیم کنیم و ساعتهای آموزشی و حضور آنها را در نظر داشته باشیم.