آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۳۰۵۱
 اکبرپور در گفتگو با دانشجو:

تیم‌های درمانی جهادی به منظور خودسازی دانشجویان تشکیل می‌شود

مسئول کمپ درمانی شهید بیاضی زاده دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اعزام یک تیم درمانی به کربلا گفت: تیم‌های درمانی برای خودسازی دانشجویان تشکیل می‌شود.

تیم های درمانی جهادی به منظور خودسازی دانشجویان تشکیل می‌شود

محمد اکبرپور، مسئول کمپ درمانی شهید بیاضی زاده دانشگاه علوم پزشکی شیراز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: امسال ما یک تیم درمانی را برای خدمت به زوار اباعبدالله الحسین(ع) به کربلا اعزام کردیم و از این طریق سعی کردیم وسیله‌ای برای تسهیل رسیدن عاشق به معشوق باشیم.

 

اکبرپور تصریح کرد: گروه اعزامی حدود ۴۰ نفر از رشته‌های مختلف پزشکی، پرستاری، اتاق عمل، هوشبری، فیزیوتراپی، داروسازی و... را در برداشت و محل خدمت‌رسانی کمپ درمانی امسال هم مانند چند سال گذشته، عمود ۱۱۲۴، مقابل موکب حضرت محمد هلال بن علی (ع) شهرستان آران و بیدگل بود.

 

مسئول کمپ درمانی شهید بیاضی زاده با اشاره به حجم کاری این کمپ، گفت: چون کمپ درمانی بین راه بنا شده بود، مسلماً تعداد مراجعه‌کنندگان زیادی داشتیم و طبق تخمینی که بر اساس مستندات زدیم، این آمار، بیش از ۱۵ هزار نفر میشود.

 

وی با اشاره به خدمات ارائه ‌شده در این کمپ درمانی گفت: انواع خدمات بهداشتی درمانی مانند معاینه، دارودرمانی، سرم‌درمانی، مامایی، تزریقات، بخیه، پانسمان، تست قند خون و فشارخون و ارائه شده است.

 

اکبرپور در ارتباط با بیماری‌های شایع در این سفر تصریح کرد: بیمارانی که به درمانگاه مراجعه می‌کردند، کسالت‌ها و بیماری‌های مختلفی مثل درد اندام‌ها و مفاصل مختلف، دیسک کمر، تاول پا، سرماخوردگی، فارنژیت، سینوزیتیس، پنومونی، لارنژیت، عفونت ادراری، اسهال و استفراغ (GE)، درد ناحیه شکم و پهلو، درد کلیه، دهیدراتاسیون شدید، سردرد، سرگیجه، ادم اندام تحتانی، تنگی نفس، حمله آسم، گزش حشرات و... داشتند.

تیم‌های درمانی جهادی به منظور خودسازی دانشجویان تشکیل می‌شود

این دانشجوی بسیجی با اشاره موارد اورژانسی پیش‌آمده در کمپ درمانی، ادامه داد: حدود ۶ مورد اورژانسی مثل سکته مغزی و قلبی داشتیم که با آمبولانس به بیمارستان و مراکز درمانی منتقل شدند.

 

اکبرپور پیرامون نحوه و شیفت‌های کاری دانشجویان، مطرح کرد: درمانگاه از عصر روز سوم آبان ماه فعالیت خود را آغاز کرد و تا شب هفتم (شب اربعین) ادامه داشت که خدمات درمانی درمانگاه بسیج دانشجویی به زوار در دو بخش مجزای خواهران و برادران بود.

 

وی افزود: شیفت واحد خواهران شامل دو نوبت ۶ تا ۱۴ و ۱۴ تا ۲۲ بود و شیفت برادران علاوه بر دو نوبت گفته‌شده، شیفت شب هم شامل آن می‌شد؛ یعنی به‌صورت شبانه‌روزی بود.

تیم‌های درمانی جهادی به منظور خودسازی دانشجویان تشکیل می‌شود

مسئول کمپ درمانی شهید بیاضی زاده در ارتباط با جو حاکم بین دانشجوها در این سفر بیان کرد: جو حاکم، جو دانشجویی و باانگیزه و پرتلاشی بود؛ همه افرادی که آنجا مشغول خدمت‌رسانی بودند، به عشق امام حسین (ع) آمده بودند و باوجود سختی‌های راه و خستگی ناشی از ناهماهنگی‌هایی که در مسیر با آن مواجه شده بودند، به‌صورت جهادی شبانه‌روز کار می‌کردند.

 

اکبرپور با اشاره به اشتیاق دانشجویان با خدمت خاطرنشان کرد: خادمان امام حسین (ع) از خواب و استراحت خودشان صرف‌نظر‌ می‌کردند تا به زوار امام حسین (ع) خدمت کنند.

 

وی با بیان اینکه کمپ درمانی محل خودسازی است، گفت: خدمت در کنار جمعی باصفا و یکدل خستگی‌ناپذیر است، چنین جمع‌هایی که با چنین هدف مقدسی دورهم جمع می‌شوند خیلی ارزشمند هستند و امروزه کمتر فرصت پیش می‌آید که این جمع‌ها شکل بگیرد، ان‌شاءالله که این فرصت‌ها، تمرینی برای سربازی امام عصر باشد.

تیم‌های درمانی جهادی به منظور خودسازی دانشجویان تشکیل می‌شود

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار