معاون درمان وزارت بهداشت، بر آمادگی برای کمک به بیمارستانهای خیریه در جهت تقویت گردشگری سلامت تاکید کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، قاسم جان بابایی در چهارمین نشست روسای بیمارستانهای خیریه با بیمههای تکمیلی و بیمه سلامت که توسط معاونت اجتماعی وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: یکی از مشکلات گردشگری سلامت این بود که در دوره ای، به دلالها برای تقویت این حوزه، مجوز داده شد و یکی از راههای ساماندهی این حوزه، همکاری آنها با تورلیدرها و بیمارستانها است.
وی تصریح کرد: سال گذشته و با موافقت وزیر بهداشت، مقرر شد که پزشکان طرحی بعد از یک سال از زمان گذراندن طرح یا ۵۰ درصد از تعهدات خود، بتوانند مطب دایر کنند. همچنین این پزشکان میتوانند با بخش خیریه نیز، همکاری داشته باشند.
معاون درمان وزارت بهداشت بیشترین مشکل بیمارستانهای خیریه را تامین نیروی انسانی و پزشک عنوان کرد و گفت: پزشکان تمام وقت در بیمارستانهای دولتی مشغول به فعالیت هستند، اما برخی پزشکان مجوز فعالیت در بخش خصوصی دارند و میتوانند مطب داشته باشند و در بخش خصوصی فعالیت کنند، اما، چون تعرفه خدمات در بخش خیریه، پایینتر از بخش خصوصی است، پزشکان بخش خصوصی رغبت کمتری دارند که در بخش خیریه فعالیت کنند.
جان بابایی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات دیگر بخش خیریه، هزینههای مصرفی است و براساس مصوبه بانک مرکزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت، باید تجهیزات مورد نیاز را با ارز آزاد تامین کنند و ممکن است مشکلاتی برای آنها ایجاد شود.
وی در پایان یادآور شد: در شورای عالی بیمه، افزایش قیمت لوازم مصرفی دیالیز و افزایش تعرفه خدمات در سال ۹۷ مورد موافقت قرار گرفت که این مصوبه به دولت ارسال شده است.