آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۴۱۶۴
بسیج دانشجویی علوم پزشکی فارس خطاب به حامیان صلح و سلامت:

شعار «سلامت برای صلح» زمانی محقق می شود که صلح و سلامت، هر دو در جهان موجود باشند

مجمع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی فارس در نامه ای نوشت: متاسفانه هنوز راه زیادی باقی مانده است تا روزی برسد که مجامع بین المللی و حامی صلح و سلامت جهانی، معنای صلح را درک کنند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجمع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی فارس خطاب به نمایندگان مجامع بین­ المللی و حامیان «صلح و سلامت» در خصوص شعار «سلامت برای صلح» این مجامع نامه‌ای نوشت.

متن نامه به شرح زیر است:

«به نام خدا

دبیر محترم سازمان بهداشت جهانی

دبیر محترم سازمان یونیسف

دبیر محترم سازمان یونسکو

دبیر محترم سازمان صلیب سرخ جهانی

سلام

شما نمایندگان مجامع بین­ المللی و حامیان صلح و سلامت هستید که مخاطب این نامه قرار گرفته ­اید و شاید بهتر از هر کس در این جهان بدانید، که کلمه ­صلح چقدر در سخنان رهبران کشور‌های مختلف، کاربرد دارد. اینکه جایزه صلح نوبل هرسال به چه کسانی تعلق می‌گیرد و اینکه آیا صلح و سلامت به معنای واقعی در جهان موجود است یا خیر... برای راحتی شما، در این نامه گوشه‌هایی از صلح و سلامت موجود در جهان را برای شما به نمایش می‌گذاریم.

جالب اینکه متن این نامه را در کشوری می‌خوانید که ۸ سال درگیر جنگ، آن هم در سکوت مطلق مجامع جهانی بود. همان زمان که موشک‌های پیشرفته به شهر‌ها اصابت می‌کرد و بمب‌های شیمیایی، راه تنفس زنان و کودکان را می‌بست، مجامعی که شما نمایندگان آن‌ها هستید، چشم‌های خود را بسته بودند و چیزی نمی‌دیدند.

همین لحظه که در حال خواندن این نامه هستید، ۱۴ میلیون نفر مرد، زن و کودک در یمن، در خطری جدی و وضعیت فوق العاده قرار گرفته اند در حالی که این تعداد انسان، غذایی برای خوردن و دارویی برای درمان و بهبود سلامت ندارند.
 
بیش از ۳۵۰ هزار مرد، زن و کودک طی ۷ سال جنگ در سوریه، جان خود را از دست داده اند و نتیجه‌ جنگ در عراق نیز کشته شدن بیش از ۶۴۰ هزار نفر از مردم این کشور بوده است. ۲۹۰ هزار نفر از مسلمانان روهینگیا از این کشور گریخته و آواره شده و بیش از ۳۵۰۰ مسلمان نیز به دست ارتش این کشور با فجیع‌ترین وضع ممکن کشته شده اند.
 
۴۲ هزار فلسطینی در ۵۰ سال گذشته، درست جلوی لنز دوربین تمام رسانه‌های جهان و مدعیان صلح، به خاک و خون کشیده شده و مجامع جهانی هنوز در مرحله‌ی محکوم کردن این حرکات جنایتکارانه­ اند.  

سوالی که مطرح می‌شود این است که با وضعیت ذکر شده،سلامت برای صلح دقیقا یعنی چه؟ و در حال حاضر آیا مدعی‌ترین کشور‌ها در صلح جهانی، در این خونریزی‌ها دخالت ندارند؟ آیا چشم‌ها را بسته اید و نام امریکا را در بین ۳۷ جنگ خانمان سوز و ویران کننده‌ی معاصر نمی‌بینید؟ چطور می‌توانید سفیر و نماینده سازمان یا مجمعی باشید که هیچ کاری از آن بر نیامده و خروجی آن از هیچ هم کمتر بوده است؟ گوش‌های خود را باز کنید و بدانید که شعار سلامت برای صلح" زمانی محقق می‌شود که صلح و سلامت، هر دو در جهان موجود باشند و صلحی که در آن عدالت نباشد، به هیچ نتیجه‌ای ختم نخواهد شد چرا که صلح، نتیجه‌ عدالت است و کسی می‌تواند عدالت را در جهان پیاده کند که خود نیز حداقل شمه‌ای از بوی عدالت را حس کرده باشد.

متاسفانه هنوز راه زیادی باقی مانده است تا روزی برسد که مجامع بین المللی و حامی صلح و سلامت جهانی، معنای صلح را درک کنند و برای انسان‌های گرفتار در چنگال استعمار نوین و جنگ‌های خانمان سوز، کاری موثر و بازدارنده انجام دهند. اما مطمئنا اگر شما، به عنوان نمایندگان این مجامع، فقط به محکوم کردن این مصیبت‌ها بسنده نکنید، آن روز حتما نزدیک‌تر خواهد شد و بدانید که تاریخ قطعا بهترین قضاوت کننده درباره‌ی شما و مجامع خواهان صلح شما خواهد بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار