کد خبر:۷۲۴۵۳۶
پرونده ویژه | نقدپذیری تشکل‌ها

بسیج دانشجویی در بین دانشجویان از بازخورد مطلوبی برخوردار است

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه ایلام با بیان اینکه این تشکل در بین دانشجویان از بازخورد مطلوبی برخوردار است، گفت: تشکل‌های دانشجویی نباید تعدد برنامه را به عنوان چشم‌انداز مطرح کنند

محمد نیازی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه ایلام در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به برنامه‌های این تشکل در سطح دانشگاه گفت: به فراخور فضای فعلی کشور، مطالبه گری، ورود به مباحث آسیب‌های اجتماعی، تبیین دستاورد‌های انقلاب چهل ساله اسلامی، فعالیت‌های خیریه و جهادی و عرصه‌ی علمی را سرلوحه قرار دادیم.

وی افزود: در نگاه اول شاید این نگاه بوجود بیاید که این‌ها جا‌های مختلفی انجام شده، اما ما نو آوری‌هایی انجام دادیم تا اثر گذاری آن را بالا ببریم. مثلا برای مطالبه گری برای رفع مشکلات بومی تلاش کردیم، پیگیری افتتاح کتابخانه مرکزی استان، معوقات کارگران منابع طبیعی استان، مباحث پیرامون امام جمعه‌ سابق ایلام  از این جنس برنامه‌ها هستند.

نیازی با اشاره به وظایف تشکل‌های دانشجویی دانشگاه گفت: تشکل‌های دانشجویی نباید تعدد برنامه را به عنوان چشم انداز مطرح کنند، بلکه بسته به آرمان‌های فکری و اعتقادی که دنبال می‌کنند با ابزار‌های مختلف در دانشگاه آن را مطرح می‌کنند.

وی در خصوص میزان استقبال از تشکل دانشجویی آن‌ها در دانشگاه و بیشترین انتقاداتی که به تشکل دانشجویی آن‌ها مطرح می‌شود، گفت: در خصوص شناخته شدن بسیج دانشجویی دانشگاه ایلام واضح است که  بسیج شناخته شده حتی برای خارج از مرز‌ها است. در مورد نقد‌هایی که دانشجو‌ها به ما وارد می‌دانند، نظر سنجی رسمی انجام نشده، اما بازخورد بسیج بین آن‌ها واقعا بازخورد مطلوبی است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه ایلام در خصوص تفاوت جنبش‌های دانشجویی در طول سال‌های گذشته گفت: تفاوت سطح جنبش‌های دانشجویی این سال‌ها با جنبش‌های دهه شصت و دهه پنجاه مشخص است، شاید یک دلیل آن همین برنامه محوری است. اما در خصوص خود برنامه‌های اجرا شده باید دید تا چه حد در جذب مخاطب و اثر گذاری موفق است.

وی در رابطه با مهمترین اهداف این تشکل دانشجویی برای ارتقا برنامه‌های آن گفت:  آنچه بیش از پیش نیاز است، طبق منویات مقام معظم رهبری، جریان شناسی در دانشگاه است، وعلیرغم آنکه ایشان راهکار‌های اجرایی را هم مشخص کرده اند، در سطح دانشگاه خلاف آن رخ می‌دهد، یعنی به جای رفتن به سمت نشریات، کرسی‌های آزاد اندیشی، گفتگو‌های مخاطب محور، عرصه‌ کاری ما محدود به فضای مجازی و چند فعالیت کلیشه‌ای شده است. بنا به همین آسیب شناسی انجام شده، سعی ما بر این است به جای برگزاری برنامه‌های پر هزینه و وقت گیر به سمت برنامه‌های جزیی کم هزینه ومتعدد برویم.

نیازی در رابطه با برنامه‌هایی که در آینده دارند، خاطرنشان کرد: برای بحث‌های آسیب‌های اجتماعی در زمینه‌های مختلف سعی شد با هماهنگی انجمن علمی جامعه شناسی و استفاده از خود ظرفیت‌های دانشجویی اقدام شود. برای برگزاری فعالیت‌های خیریه و جهادی به اردو‌های تابستانه بسنده نکردیم، تهیه بسته‌های غذایی برای نیازمندان با جمع آوری کمک هزینه دانشجویان، جمع آوری کمک‌های دانشجویی برای زلزله زدگان از نو آوری‌های ما در این عرصه بود. حتی در نظر داریم با رایزنی علاوه بر کمیته‌های عمرانی و درمانی و فرهنگی و تربیتی، کمیته دامپزشکی را نیز فعال کنیم.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار