کد خبر:۷۲۵۳۵۵
رستمی با انتشار پستی در اینستاگرام؛

میانگین پایداری خانواده در ازدواج دانشجویی بیشتر از سایر ازدواج‌ها/ نهاد رهبری بیشتر پیگیر خوابگاه‌های متاهلی باشد

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه‌ها با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خود بر جلوگیری از افزایش سن ازدواج و فراهم کردن شرایط سهولت ازدواج تاکید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام مصطفی رستمی در صفحه اینستاگرام خود با انتشار پستی نسبت به افزایش سن ازدواج در جوانان واکنش نشان داد و نوشت: یکی از اقداماتی که برای جلوگیری از بالا رفتن سن ازدواج می‌توان انجام داد این است که فرصت و فضا‌ها را برای ازدواج آسان جوانان فراهم کنیم.

وی در ادامه به شروع بیست و دومین دوره طرح ازدواج دانشجویی اشاره‌کرده و بیان کرد: امسال در بیست و دومین دوره از ازدواج دانشجویی «همسفر تا بهشت»، علاوه بر برنامه‌هایی که برای تازه عروس و داماد‌های دانشجو در مشهد انجام می‌شود، دفاتر نهاد نمایندگی در دانشگاه‌ها فعال‌تر خواهند بود.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ابراز امیدواری کرد: دوستان ما در نهاد با همکاری دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی و خیرین، در زمینه تسهیلات ازدواج، پیگیری خوابگاه‌های متأهلی، دوره‌های مهارتی ازدواج آسان و دوره‌های جشن ازدواج دانشجویی بیشتر از سال‌های قبل باید تلاش کنند.

رستمی در ادامه پست خود اعلام کرد: بر اساس بررسی‌های انجام‌شده میانگین "پایداری خانواده" در ازدواج‌های دانشجویی بالاتر از میانگین پایداری سایر خانواده‌ها است. پایشی را هم از طریق ثبت‌احوال انجام دادیم (کدملی حدود ۳۰۰ هزار زوجی که در دوره‌های مختلف در جشن ازدواج دانشجویی شرکت کردند را به اداره ثبت‌احوال دادیم و آمار طلاق رو گرفتیم) مشخص شد حدود فقط ۷ درصد این ازدواج‌ها منجر به طلاق شده است.

وی همچنین تأکید کرد: در حال حاضر علت اصلی تأخیر در ازدواج جوانان، فرهنگ غلط سخت‌گیری خانواده‌ها است.

فرصت‌های ازدواج آسان جوانان در کشور فراهم شود

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در پایان پست خود نوشته است: دست یاری به سوی تمامی دستگاه‌ها دراز می‌کنیم تا ازدواج دانشجویی رونق بیشتری پیدا کند و جوان‌های عزیز ما دلگرم‌تر به آینده خود و میهن سرافرازمان به پیش بروند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار