کد خبر:۷۲۵۷۷۰
با حضور مدیران بنیاد‌های علم ۷ کشور دنیا،

اجلاس سالیانه منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای پژوهش در ایران آغاز به کار کرد

همزمان با برگزاری اجلاس منطقه‌ای شورای جهانی پژوهش، مدیران بنیاد‌های علم هفت کشور در ایران حضور یافتند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شورای جهانی پژوهش، سازمان بین‌المللی متشکل از سران بنیاد‌های علم دنیا است که کار خود را با اهداف بهبود ارتباط و همکاری میان بنیاد‌های علم دنیا، ارتقا و ترویج اشتراک اطلاعات و بهترین شیوه‌های همکاری تحقیقاتی، فراهم کردن فضایی برای جلسات منظم سران بنیاد‌های علم، استفاده از فرصت‌ها و توجه به دغدغه‌های مشترک در حمایت از امر پژوهش و آموزش، ارائه راهکار برای موسساتی که قصد ایجاد چشم‌انداز جهانی در زمینه پژوهش دارند و بررسی سازوکار‌هایی که پژوهش و جامعه پژوهشی را در عرصه جهان حمایت می‌کنند، دنبال می‌کند.

برای نخستین بار بنیاد ملی علم ایران (صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران) به عنوان تنها نماینده ایران در اجلاس منطقه‌ای شورای جهانی پژوهش در کشور استرالیا حضور یافت.

شورای جهانی پژوهش علاوه بر اجلاس جهانی، سالیانه یک بار در قالب اجلاس منطقه‌ای تشکیل جلسه می‌دهد. در این اجلاس مدیران بین‌المللی نهاد‌های علم و شورا‌های پژوهشی عضو هر قاره حضور یافته و در خصوص موضوعاتی از پیش تعیین‌شده، سیاست‌گذاری می‌کند.

بر این اساس اجلاس سالیانه منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای پژوهش در ایران و به میزبانی بنیاد ملی علم ایران امروز آغاز به کار کرد.

در این اجلاس دو موضوع «اثربخشی پژوهش» و «نقش زنان در پژوهش» بررسی و تبادل نظر می‌شود.

در این نشست مدیران علم از هفت کشور آلمان، چین، ژاپن، اندونزی، سریلانکا، نیوزیلند و آفریقای جنوبی حضور دارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار