کد خبر:۷۲۶۲۳۵
یار محمدی:

وضعیت نگران کننده دلال بازی در بازار مسکن؛ بیش از ۵۰ درصد معاملات بازار مسکن در دست دلالان و سوداگران است

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: در شرایط کنونی وضعیت سوداگری و دلال بازی در بازار مسکن بسیاری نگران کننده است، به ویژه آنکه مسئله مسکن یکی از مولفه های اصلی زندگی و تشکیل خانواده بوده و بروز مشکل در تأمین آن بسیار نامطلوب خواهد بود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علیم یارمحمدی با اشاره به بررسی طرح مالیات بر عایدی سرمایه مسکن در مجلس، گفت: این طرح در دو کمیسیون تخصصی عمران و اقتصادی مورد بررسی قرار گرفت و این طرح کاملا برگرفته از دغدغه‌های نمایندگان مجلس در رابطه با وضعیت بازار مسکن بوده است.

وضعیت سوداگری و دلال بازی در بازار مسکن بسیار نگران کننده است
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در شرایط کنونی وضعیت سوداگری و دلال بازی در بازار مسکن بسیاری نگران کننده است، به ویژه آنکه مسئله مسکن یکی از مولفه‌های اصلی زندگی و تشکیل خانواده بوده و بروز مشکل در تأمین آن بسیار نامطلوب خواهد بود.

بیش از ۵۰ درصد معاملات بازار مسکن در دست دلالان و سوداگران است

وی با بیان اینکه بر اساس آمار‌ها بیش از ۵۰ درصد معاملات بازار مسکن در دست دلالان و سوداگران است، افزود: این مسئله موجب شده که دلالان به صورت گروهی و سازمان یافته کار کرده و سود‌های میلیاردی به دست می‌آورند.

امروز به دلیل فرآیند و اقتصاد نادرست، بازار مسکن به یک بازار لوکس و سرمایه‌ای تبدیل شده است و این مسئله موجب شده که مصرف کنندگان واقعی نتوانند نیاز‌های خود در بحث تأمین مسکن را فراهم کنند
یارمحمدی ادامه داد: امروز به دلیل فرآیند و اقتصاد نادرست، بازار مسکن به یک بازار لوکس و سرمایه‌ای تبدیل شده است و این مسئله موجب شده که مصرف کنندگان واقعی نتوانند نیاز‌های خود در بحث تأمین مسکن را فراهم کنند.


فعالیت حدود ۳ هزار نفر در صنعت ساختمان سازی در کشور
عضو هیأت رئیسه کمیسیون عمران مجلس، با اعلام اینکه در شرایط کنونی حدود ۳ هزار نفر در صنعت ساختمان سازی در کشور مشغول به فعالیت هستند، گفت: رونق این حوزه به تقویت اقتصاد کشور کمک می‌کند؛ منوط به آنکه این بازار از دلال بازی پاک شود. 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار