کد خبر:۷۲۶۳۱۰
از سوی بنیاد مصطفی (ص)؛

گفتمان مشترک بین دانشمندان و صنایع در نشست استپ ۲۰۱۸ صورت می‌گیرد

چهارمین دوره نشست تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) در کشور‌های اسلامی (استپ) با حضور دانشمندان برجسته جهان اسلام آذرماه جاری در دانشگاه سلطان قابوس برگزار می‌شود.

رسول دیناروند، دبیراجرائی چهارمین دوره نشست تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) در کشور‌های اسلامی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو بیان داشت: چالش‌های کنونی، شکاف‌های اساسی در توسعه علم و فناوری در کشور‌های اسلامی، به اشتراک‌گذاری تجربه‌های موفقیت‌آمیز و دستاورد‌های برگزیدگان جایزه مصطفی (ص) و همچنین گفتمان مشترک بین دانشمندان و صنایع در نشست استپ آذرماه به بحث و تبادل نظر گذاشته خواهد شد. 
 
وی افزود: جلسات و پنل‌های مختلف گفتگو در این دوره از نشست استپ برگزار خواهد شد که ویژگی مهم همگی آن‌ها، حضور سرمایه‌گذاران و دانشمندان جوانی است که به دنبال سرمایه جهت عملی کردن ایده‌های خود هستند.

دیناروند همچنین افزود: هدف از نشست تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP)، گسترش هر چه بیشتر همکاری‌ها بین دانشمندان، سرمایه‌گذاران، صنایع و همچنین شرکت‌های استارت‌آپ در جهت توسعه بهینه کشور‌های اسلامی است.
 
دبیراجرائی چهارمین دوره نشست تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) در کشور‌های اسلامی تصریح کرد: شرکت‌کنندگان در چهارمین دوره نشست تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) در کشور‌های اسلامی، علاوه بر بررسی چالش‌های پیرامون مساله آب، سلامت و انرژی، به بحث و گفتگو درباره گفتمان مشترک دانشمندان با صنایع مورد نظر می‌پردازند.
 
گفتمان مشترک بین دانشمندان و صنایع در نشست استپ ۲۰۱۸ برگزار می‌شود
گفتنی است؛ پروفسور جکی یینگ، پروفسور سامی ارول گلنبه و پروفسور محمدامین شکراللهی، برگزیدگان سال ۲۰۱۵ و ۲۰۱۷ جایزه مصطفی (ص) در چهارمین دوره نشست تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) شرکت خواهند کرد که به مدت چهار روز در دانشگاه سلطان قابوس برگزار خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار