آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۷۱۱۸
گزارش |

نمایشگاهی با هنر دست بانوان دانشگاه بجنورد/ گلایه‌های تولیدکنندگانی که اجناس خود را صادر می‌کنند

به همت قرارگاه شهید احمدی روشن بسیج دانشجویی خراسان شمالی از روز شنبه نمایشگاه «تولید و اقتصاد بانوی دانشجو» در دانشگاه بجنورد برگزار شد.
حسین اکبری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بجنورد، به همت قرارگاه شهید احمدی روشن بسیج دانشجویی خراسان شمالی از روز شنبه، نمایشگاه «تولید و اقتصاد بانوی دانشجو» در دانشگاه بجنورد مشغول به فعالیت شده است. این نمایشگاه برای سومین بار در دانشگاه‌های استان برگزار می‌شود و بازدید کننده‌های ویژه‌ ای را دارد.

در ابتدا به سراغ عصمت باغچقی، دبیر بانوان قرارگاه شهید احمدی روشن رفتیم و از شرایط این نمایشگاه پرسیدیم. وی بیش از این که از شرایط نامطلوب نمایشگاه گلایه کند، به مسئولان دانشگاهی اعتراض و از این که از این نمایشگاه بازدید نکرده اند، ابراز ناراحتی کرد.

باغچقی گفت: برخی مسئولان در همان روز افتتاحیه به نمایشگاه آمدند و دیگر هیچ مسئولی را ندیدیم. از مسئولان دانشگاهی توقع می‌رود از این چنین نمایشگاه‌هایی که می‌تواند بسیار در ترویج کارآفرینی مفید باشد، حمایت بیشتری کنند تا شاهد رشد کارآفرینی بانوان در این استان باشیم.

وی سپس غرفه‌هایی که در این نمایشگاه فعال هستند را تشریح کرد و گفت: نمایشگاه‌های قبلی باعث شده برخی از تولیدکنندگان محصولات خود را به خارج از استان نیز صادر کنند.
 
کد ویدیو

سراغ غرفه داران رفتیم و پای صحبت آن‌ها نشستیم. اکثر تولیدکنندگان از کمبود امکانات محل نمایشگاه به شدت گلایه می‌کردند. نبود سیستم گرمایشی، قرارداشتن نمایشگاه در مسیر باد و آسیب رسیدن به محصولات، در معرض باران بودن محصولات و فضای ناکافی از جمله مهم‌ترین مشکلاتی بود که در این نمایشگاه وجود داشت.

فرامرزی، یکی از غرفه داران این نمایشگاه گفت: ما اولین تولید کننده در خراسان شمالی هستیم که زیر لعابی و میناکاری انجام می‌دهیم و در واقع همدان را به اینجا آورده ایم و اکنون خودمان ظروف تزئینی و مصرفی را تولید می‌کنیم.


این تولید کننده در ادامه از کمبود امکانات گلایه کرد و اظهار داشت: این نمایشگاه‌ها باعث شده اجناس ما به مردم و دانشجویان معرفی شود. حتی مواردی بوده که پس از نمایشگاه به ما مراجعه کرده و اجناس را خریداری کرده اند.

وی افزود: ما اکنون یک کارگاه تولیدی داریم که تقریبا به مدت ۲ سال فعال است و در این کارگاه ۴۰ نفر کار می‌کنند؛ البته برخی نیز در منزل کار می‌کنند.

فرامرزی در پایان خاطرنشان کرد: به دلیل هزینه‌های بالا اکنون در بجنورد مکان ثابت نداریم و از مسئولان می خواهیم حمایت بیشتری از ما داشته باشند.
 

نبود مواد اولیه مناسب در بجنورد باعث افزایش قیمت محصولاتم شده است
غرفه‌ زیورآلات، دیگر غرفه‌ای بود که یک دانشجوی بجنوردی آن را اداره می‌کرد. فرنوش ارغمی، دانشجوی دانشگاه آزاد بجنورد درخصوص حرفه‌ خود گفت: من زیورآلات تولید می‌کنم، اما متاسفانه مواد اولیه را از تهران سفارش می‌دهم، زیرا در بجنورد مواد اولیه تنوع ندارد و از این جهت باعث می‌شود هزینه‌های تولیدات من بالا رفته و در نتیجه قیمت کالا افزایش یابد؛ به همین دلیل دانشجویانی که از نمایشگاه بازدید می‌کنند از قیمت‌ها گلایه دارند.

این دانشجو با گلایه از عدم درک ارزش تولیدات دستی در بین مردم گفت: من حدود یک سال این فعالیت را آغاز کرده ام، اما حدود ۴ ماه به صورت ویژه فعالیت می‌کنم و اکثر فروشم نیز از طریق فضای مجازی است.

وی افزود: با فروشنده‌هایی در تهران صحبت کرده ام و بناست با آن‌ها همکاری داشته باشم، اما در خراسان شمالی توقع دارند با قیمت بسیار پایین کار انجام شود.
 

این دانشجو در پایان با بیان اینکه در خانه این اجناس را تولید می کند، از مسئولان خواست تا در راستای شناساندن این تولید کننده‌ها به مردم تلاش کنند.

یکی دیگر از غرفه داران نیز از شرایط  نمایشگاه و امکاناتی که برایشان تامین نشد، ناراضی بود و گفت: بنا بود این نمایشگاه چند ماه پیش برگزار شود، اما مسئولان موافقت نکردند. 

وی از عدم حمایت مسئولان انتقاد کرد و گفت: برخی اجناس در این نمایشگاه قیمت‌های بالایی دارد و نیاز است مسئولان که از نمایشگاه بازدید می‌کنند با خریدشان حمایت کنند، اما هیچگونه حمایتی ندیدیم.

هرچند این نمایشگاه‌ها تاثیر بسیار بالایی در افزایش علاقه‌مندی به کارآفرینی دارد، اما برای پیشرفت به حمایت مسئولان نیز نیاز است. دانشجویانی که اکثرا در منزل اقدام به تولید می‌کنند، نیاز دارند تا فرصتی برای رشد به آن‌ها داده شود تا بتوانند با قدرت بیشتری در این راستا عمل کنند؛ موضوعی که اکنون آنچنان مورد رضایت نیست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار