اين متخصص بيماري هاي عفوني تاكيد كرد: داروهايي كه مورد مصرف بيماران مبتلا به ايدز قرار مي گيرد در صورت مصرف مداوم و مناسب سبب كنترل ويروس مي شود و اگر اين داروها به اين صورت مورد مصرف قرار نگيرند طبيعتا ويروس كنترل نمي شود. با انجام راه هاي درماني و مراقبتي، ويروس ايدز در بدن بيمار ريشه كن نمي شود و فقط كنترل صورت مي گيرد به همين دليل درمان مادام العمر و قطعي است اما ريشه كني ندارد و فرد بايد تا پايان عمرش داروهاي تجويز شده را مصرف كند.
وي تصريح كرد: بيماران مبتلا به ايدز بايد تقريبا هر سه ماه يكبار، آزمايش هاي دوره اي هزينه بر انجام دهند و داروهاي اين بيماران گران قيمت هستند ولي خوشبختانه به دليل حمايت هاي درماني كه از اين افراد صورت مي گيرد، تمامي اين هزينه ها رايگان هستند و از اين بابت فشاري به بيمار وارد نمي شود.
داوديان با بيان اينكه طبق آخرين آمار ارائه شده از سوي وزارت بهداشت حدودا ٣٠ هزار بيمار ايدزي در كشور داريم، توصيه كرد: هر فردي كه گمان مي كند، شايد زماني در طول زندگي اش در معرض خطر بوده بايد آزمايش ابتلا به ايدز را انجام دهد و شعار امسال نيز بر همين مبنا است و مضمون آن “من هم آزمايش مي دهم” است و بهتر است هر فردي حتي اگر هيچگاه در معرض خطر ابتلا نبوده، حداقل يكبار در طول حياتش اين آزمايش را انجام دهد.
وي با اشاره به مادران باردار گفت: يكي از راه هاي انتقال كه فوق العاده از شانس ابتلاي بسياري برخوردار است از طريق مادر به فرزند است و ٣٠ درصد احتمال ابتلا از اين طريق وجود دارد ولي اگر بيماري مادر مورد شناسايي و تحت درمان قرار گيرد اين شانس به يك درصد خواهد رسيد و به همين دليل به زنان باردار توصيه مي كنيم اين تست را حتما انجام دهند.