کد خبر:۷۲۷۶۸۶

دولت: افزایش قیمت نان در دستور کار نیست/اتحادیه نانوایان: مشکل داریم، حل کنید

در حالی دولت با افزایش قیمت نان مخالف است که نانوایان این روز‌ها مشکلاتی دارند و خوستار حل مشکل‌شان از سوی دولت هستند.
 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بیژن نوروز مقدم عضو اتحادیه نانوایان سنتی گفت: با توجه به افزایش هزینه‌ها، طبیعی بود که قیمت نان هم افزایش داشته باشد، اما این‌گونه نشد.

وی افزود: دولت به‌دلیل رفاه مردم با افزایش قیمت نان مخالف است.

بیژن نوروزمقدم گفت: با توجه به تورم ۳۵ درصدی، باید نان لواش ۳۸۰ تومان می‌شد؛ اما بهای نان لواش اکنون کمتر از این میزان یعنی ۲۱۰ تومان است.

وی با اشاره به مشکلات صنف نانوایی‌ها گفت: ۹۰ هزار نانوایی در سطح کشور وجود دارد که اکثریت آن‌ها شراکتی هستند.

بیژن نوروزمقدم گفت: باید نرخ نانوایی‌ها مثل سایر صنوف، سالانه اضافه شود تا مشکلات این صنف کم شود.

یزدان سیف مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران هم گفت: افزایش قیمت نان در دستور کار دولت نیست.

وی با بیان اینکه تلاش شده تا هزینه‌های نان افزایش پیدا نکند، افزود: طرح بررسی کیفیت نان را هم در دستور کار داریم.

اصغر پابرجا رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی هم راجع به مشکلات نانوا‌ها گفت: با توجه به تورم سالانه، قدرت خرید نانوا‌ها به‌شدت پایین آمده است.

وی با تأکید بر اینکه نان ارزان در دست مردم، نباید از جیب نانوا باشد، گفت: با توجه به افزایش هزینه‌ها و تورم، نانوایی به‌صرفه نیست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار