کد خبر:۳۸۱۱۴۶

تعیین نرخ آزاد نان، شنبه آینده

کار گروه استانداری تهران تفاوت قیمت نان ‌های آزادپز را شنبه آینده مشخص خواهد کرد.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری تهران با اشاره به الزام20 درصد از نانوایان سنتی و صنعتی به پخت و عرضه نان به قیمت آزادپز گفت: شنبه کارگروه متشکل از اتحادیه نانوایان و دست اندرکاران تهیه و عرضه نان در استانداری برگزار خواهد شد و قیمت نهایی اینگونه نانها مشخص و اعلام می شود.

 

ترکی با اشاره به اینکه در استان تهران حدود 8800 نانوایی فعالند که 50 درصد این تعداد در شهر تهران قرار دارد، افزود: هدف از اجرای طرح آزادپزی نان ارتقای کیفیت است.

 

وی گفت: امسال کیفیت گندم و آرد بسیار مناسب است طوری که کیفیت 99 درصد گندم و آردها در حد ایده آل است و همین مسئله باعث افزایش کیفیت نان خواهد شد.

 

معاون استاندار تهران گفت: هم اکنون حدود هفت درصد از نانوایان تهران شروع به آزادپزی کرده اند.

 

وی گفت: در این طرح استانداری ناظر است و همان گونه که نرخ فعلی گندم و آرد و نان در مناطق مختلف تهران متفاوت است نرخ عرضه آزادپزها هم متفاوت خواهد بود.

 

ماه گذشته ترکی با استناد به مصوبه ابلاغی دولت، افزایش نرخ نان در شهر تهران و شمیرانات را میانگین 33 درصد و در شهرستانهای استان تهران 29 درصد اعلام کرد.

 

نان سنگک با وزن چانه 650 گرم به قیمت 800 تومان، نان بربری با وزن چانه 600 گرم به قیمت 700 تومان، تافتون با چانه 260 گرمی ، 400 تومان و لواش با چانه 165 گرمی به قیمت 220 تومان عرضه می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار