به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری تهران با اشاره به الزام20 درصد از نانوایان سنتی و صنعتی به پخت و عرضه نان به قیمت آزادپز گفت: شنبه کارگروه متشکل از اتحادیه نانوایان و دست اندرکاران تهیه و عرضه نان در استانداری برگزار خواهد شد و قیمت نهایی اینگونه نانها مشخص و اعلام می شود.
ترکی با اشاره به اینکه در استان تهران حدود 8800 نانوایی فعالند که 50 درصد این تعداد در شهر تهران قرار دارد، افزود: هدف از اجرای طرح آزادپزی نان ارتقای کیفیت است.
وی گفت: امسال کیفیت گندم و آرد بسیار مناسب است طوری که کیفیت 99 درصد گندم و آردها در حد ایده آل است و همین مسئله باعث افزایش کیفیت نان خواهد شد.
معاون استاندار تهران گفت: هم اکنون حدود هفت درصد از نانوایان تهران شروع به آزادپزی کرده اند.
وی گفت: در این طرح استانداری ناظر است و همان گونه که نرخ فعلی گندم و آرد و نان در مناطق مختلف تهران متفاوت است نرخ عرضه آزادپزها هم متفاوت خواهد بود.
ماه گذشته ترکی با استناد به مصوبه ابلاغی دولت، افزایش نرخ نان در شهر تهران و شمیرانات را میانگین 33 درصد و در شهرستانهای استان تهران 29 درصد اعلام کرد.
نان سنگک با وزن چانه 650 گرم به قیمت 800 تومان، نان بربری با وزن چانه 600 گرم به قیمت 700 تومان، تافتون با چانه 260 گرمی ، 400 تومان و لواش با چانه 165 گرمی به قیمت 220 تومان عرضه می شود.