به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،فرید گلکار با بیان اینکه برای اجرای این پروژه با همکاری نیروی هوا و فضای سپاه هیچ مانعی نداریم و به زودی عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد، تصریح کرد: این پروژه در استانهای یزد، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، خوزستان، کرمان و فارس از طریق هواپیما و مناطقی همچون خراسان جنوبی و آذربایجان شرقی و غربی از طریق پهپاد اجرا خواهد شد.
وی اضافه کرد: در صورت تامین اعتبار، باروری ابرها در استان کرمانشاه نیز به شیوه زمینی و از طریق ژنراتور انجام خواهد شد.
مدیر مرکز ملی تحقیقات و مطالعات باروری ابرها اظهار کرد: قرارداد تامین پهپاد، مواد باروری، هواپیما و تجهیزات قابل نصب روی آن با نیروی هوا و فضای سپاه آماده شده و به زودی وارد فاز اجرا خواهیم شد.
گلکار با اشاره به تامین «فلیر» و «پیروپاترون» به عنوان مواد قابل استفاده در باروری ابرها تصریح کرد: فلیر توسط نیروی هوافضا و پیروپاترون توسط صنایع دفاع در داخل تولید میشود. امکان خرید خارجی این مواد نیز وجود دارد، اما از چندین منظر، بهتر و شایسته است، از تولید داخل استفاده شود.
مدیر مرکز ملی تحقیقات و مطالعات باروری ابرها با بیان اینکه تا اواخر اردیبهشتماه امکان اجرای بارور سازی ابرها در کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: در صورت تسریع در انجام امور و تبادل تفاهمنامه با نیروی هوافضا امکان آغاز و آمادگی برای اجرای پروژههای افزایش بارش نیز وجود دارد.
من در بیرجند زندگی میکنم شهری که حدود 20 سال است که با خشکسالی دست و پنجه نرم میکند خیلی از روستاها بخاطر نبود اب اشامیدنی و کشاورزی با کاهش و فرار جمعیت روبرو شده چشم مردم مناطق خشکسال به همت سپاهی ها و خداست امیدوارم باران های خوبی امسال داشته باشیم.