کد خبر:۷۲۸۱۹۴

آمادگی رسانه ملی در تبیین دستاوردهای ۴۰ ساله انقلاب

معاون امور استانهای سازمان صداو سیمای جمهوری اسلامی ایران با اشاره به موفقیت‌های نظام اسلامی ایران در ۴۰ سال گذشته، گفت: رسانه ملی در تبیین دستاوردهای ۴۰ ساله انقلاب آمادگی کامل دارد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، علی دارابی امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل صدا و سیمای مازندران با اشاره به ادامه خدمت علی صادق مقدسی در استان البرز و حضور هادی ابراهیمی در مازندران، اظهار داشت: امروز اطلاع رسانی همانند فضای تنفسی برای جامعه نیاز است.

وی افزود: مقدسی مدیری جهادی پرکار،کم سخن و اندیشمند است که در استان‌هایی چون گلستان و مازندران درخشیده است.

به گفته دارابی، صداقت و انگیزه برای خدمت و فعالیت جهادی همراه با تلاش از ویژگی‌های برجسته هادی ابراهیمی است که در سنگرهای مختلف دفاع و فرهنگ انجام وظیفه می‌کند.

دارابی،  همخوانی استاندار بومی و مدیرکل صدا و سیمای بومی را فرصتی مغتنم در کار و تلاش عنوان کرد و افزود: دستاورد سال چهلم انقلاب منزلت یافتن زنان در انقلاب اسلامی است که در کنار سازندگی‌های زیاد، آزادی، امنیت و استقلال برای ما فراهم شده است.

وی با اشاره به وابستگی‌های سنگین کشور مان ایران در ساخت سدها و زیرساخت‌های برقی و گازی در قبل انقلاب، گفت: امروز جوانان این سرزمین با توانمندی علمی جهاد در حوزه اقتصادی و عمرانی را ایجاد کرده اند.

دارابی با تاکید بر اینکه ارائه، نمایش و تبیین کارنامه انقلاب ضرورت دارد، ادامه داد: همه مسئولان فرهنگی و اجرایی در این زمینه مسئولیت دارند.

احمد حسین زادگان، استاندار مازندران نیز گفت: امروز با رشد تکنولوژی رسانه‌ها نقش مهمی دربیداری و مطالبه‌گری جامعه دارند.

وی بیان کرد: با توجه به جنگ نرم دشمنان انقلاب در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی نقش صدا و سیما به عنوان یک رسانه دیداری و شنیداری وظیفه سنگینی دارد.

حسین زادگان بیان کرد: رسانه‌ها به ویژه صداو سیما یک پل ارتباطی میان مردم، حاکمیت و دولت است که ادارات به ویژه روابط عمومی‌ها باید تعامل بیشتری با رسانه‌ها داشته باشند.

وی گفت: باید از تمام ظرفیت‌ها جهت توسعه اشتغال و جامعه استفاده کنیم و اختلافات سیاسی را کنار بگذاریم و همه درمسیر اعتلای نظام گام برداریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار