آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۸۲۳۴
وزیر خارجه آمریکا:

تحریم‌های کره شمالی پیش از زمان مناسب لغو نمی‌شوند

وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد که آمریکا تغییری در تحریم‌های کره شمالی اعمال نخواهد کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از یونهاپ، مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا روز گذشته (شنبه) گفت که انتظار دارد دومین دیدار بین دونالد ترامپ و رهبر کره شمالی اندکی بعد از اوایل سال بعد میلادی انجام شود.

پامپئو در گفتگویی با سی ان ان گفت که آمریکا به دنبال یک گام بلند در مرحله بعدی مذاکرات برای خلع سلاح کره است و اینکه دولت ترامپ پیش از موعد تحریم‌ها علیه پیونگ‌یانگ را لغو نخواهد کرد.

این مصاحبه پس از جلسه رودرروی ترامپ با رئیس‌جمهوری کره جنوبی در حاشیه اجلاس جی ۲۰ در آرژانتین انجام شد. انتظار می‌رفت موضوع کره شمالی و دومین نشست ترامپ و رهبر کره شمالی محور‌های مهم این گفتگو‌ها بوده باشند.

پامپئو در این مصاحبه گفت: امیدوارم این اتفاق به زودی رخ دهد. ما به سختی برای انجام آن تلاش می‌کنیم. تصورم می‌کنم این اتفاق اندکی بعد از اوایل سال آتی رخ دهد، اما هیچ اطلاعات بیشتری را نمی‌توانم با شما درمیان گذارم.

پامپئو گفت: این‌ها تحریم‌های جهانی هستند که توسط شورای امنیت وضع شده و مانع از بهبود ظرفیت اقتصادی کره شمالی می‌شود. این اتفاق رخ نخواهد داد، برخلاف دولت‌های قبلی وقتی که آن‌ها با شرایط سختی مواجه می‌شدند ده‌ها و صد‌ها میلیون دلار جک می‌کشیدند و مردم کره شمالی را از این وضعیت سخت نجات می‌دادند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار