کد خبر:۶۵۴۸۶۷

پیونگ‌یانگ: تنها راه ناامید کردن آمریکا تقویت بازدارندگی هسته‌ای است

خبرگزاری رسمی کره شمالی، تحریم‌های جدید سازمان ملل علیه پیونگ‌یانگ را «اقدامی جنگی» توصیف کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری رویترز، خبرگزاری رسمی کره شمالی اعلام کرد پیونگ‌یانگ قدرت بازدارندگی هسته‌ای خود را تقویت خواهد کرد و این تن‌ها راه برای ناامید کردن آمریکاست.

این خبرگزاری همچنین اعلام کرد تحریم‌های جدید سازمان ملل علیه کره شمالی یک «اقدام جنگی» و «در حکم محاصره اقتصادی کامل» است.

در بیانیه وزارت امور خارجه کره شمالی -که امروز از سوی خبرگزاری دولتی این کشور منتشر شد- آمده است: «ما به طور کامل تازه‌ترین تحریم‌های سازمان ملل را رد می‌کنیم و آن را نقض آشکار حاکمیت جمهوری خود و نیز به مثابه اقدامی جنگی می‌دانیم که صلح و ثبات را در شبه‌جزیره کره و کل منطقه نابود می‌سازد.»‌
­

این نخستین واکنش رسمی پیونگ‌یانگ یک روز پس از اقدام شورای امنیت در تصویب قطعنامه جدید پیشنهادی آمریکا علیه کره شمالی محسوب می‌شود. چین متحد کلیدی کره شمالی نیز از این قطعنامه حمایت کرده است.

شورای امنیت سازمان ملل متحد در تازه‌ترین اقدام خود، قطعنامه ۲۳۹۷ را در واکنش به اقدامات موشکی کره شمالی تصویب کرد. در تازه‌ترین تحریم کره شمالی در کنار دیگر اقدامات محدودکننده، صادرات فرآورده‌های پالایش شده نفتی به این کشور محدود شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار