مدیر گروه حقوق دانشگاه لرستان گفت: استفاده از ظرفیتهای اساتید در حوزه جرمشناسی و بین رشتهای ضروری است و در حوزه پیشگیری از وقوع جرم باید از ظرفیت دانشگاهها و طرحهای پژوهشی دانشجویان استفاده کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ حمیدرضا کارگر، مدیر گروه حقوق دانشگاه لرستان با بیان اینکه در بحث پیشگیری از جرم باید یک قدم به عقب برگردیم، افزود: در حوزههای تخصصی دانشگاهی، استفاده از ظرفیتهای اساتید در حوزه جرمشناسی و بین رشتهای ضروری بوده و باید بتوانیم علل وقوع جرم را شناسایی کنیم.
وی افزود: با انجام این مهم میتوانیم اقدامات مناسب را پیشبینی و پیشگریهای لازم را انجام دهیم. باید از ظرفیت دانشگاهها و از طرحهای پژوهشی توسط دانشجویان استفاده کرد.
کارگر با بیان اینکه قانونگذار، سیستم قضایی و جامعه ما بیشتر در بحثهای مقابله درگیر است تا پیشگیری، گفت: پیشگیری کم هزینهتر است و نمایش اقتدار حکومت در برخورد با افرادی بوده که ناقض نظم اجتماعی به شمار میروند.
وی ادامه داد: راهاندازی موسسههای میانجیگری و استفاده از ظرفیت مردم در جهت کاهش نزاع و آسیبها ضروری است.
مدیر گروه حقوق دانشگاه لرستان گفت: در جلسات تخصصی پیشگیری از وقوع جرم برنامه بلندمدت تحقیقاتی و کوتاه مدت اجرایی برای برخی معضلاتی که باید اقدامات سریع در مورد آنها انجام شود نیاز است.
کارگر عنوان کرد: در حوزه برخورد و پیشگیری نیاز به تدوین یک برنامه تحقیقاتی بلند مدت احساس میشود و در آنجا نقش هر یک از دستگاههای اجرایی در جرم شناسی مشخص، دقیق و روشن میشود.