رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به تغییرات زیاد مدیریتی در شرکتهای بیمهای گفت: این امر سبب بی ثباتی در شرکتها میشود که پیشنهاد شده تا تغییرات با هماهنگی بیمه مرکزی انجام شود.
به گزاشر گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، غلامرضا سلیمانی در حاشیه بیست و پنجمین همایش روز بیمه در نشست خبری اظهار کرد: در بیمه مرکزی در ارتباط با جوانگرایی در صنعت بیمه تلاش میشود که بیشتر جوانان به کار گرفته شوند و به همین دلیل کمیتههایی با عنوان هستههای اندیشمندان و اتاق فکر تعریف شده است.
وی یکی از معضلات شرکتهای بیمهای را تغییرات زیاد مدیریتی اعلام کرد و گفت: این امر سبب بی ثباتی در شرکتها میشود از این رو پیشنهاد شده تا تغییرات با هماهنگی بیمه مرکزی صورت گیرد.
رئیس کل بیمه مرکزی افزود: سهامداران، مجموعه مدیریتی شرکتها را تعیین میکنند، ولی در حال تهیه بانک اطلاعاتی از مدیران صنعت بیمه هستیم که برای انتخاب مدیران، فقط سهامداران تصمیم گیری نکنند.
سلیمانی با اشاره به تحریمها گفت:: شرکتهای بیمه جهان از همان مرحله نخست اعمال تحریمهای آمریکا، همکاری خود با ایران را قطع کردند، اما از همان ابتدا شرکتهای بیمهای دیگر به میدان آمدند.
وی افزود: در این بین شرکتهای بزرگ بیمهای جهان که سهامداران آمریکایی دارند یا در بازار آمریکا فعال هستند، ایران را ترک کردند، اما اکنون ۱۳ شرکت با ایران همکاری دارد که ارتباطی با آمریکا ندارند.
رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به اثر تورم بر صنعت بیمه و سرمایه گذاریها در این بخش بیان کرد: از جمله موارد مورد توجه در اصلاح آیین نامه سرمایه گذاری صنعت بیمه، این است که سرمایه گذاریها باید به گونهای باشد که علاوه بر حفظ ارزش دارایی ها، شرکتهای بیمهای را درگیر بنگاه داری نکند.
سلیمانی درخصوص تعیین تکلیف مدیریت شرکتهای بیمهای گفت: بر اساس قانون، سهامداران در یک دوره ۲ ماهه باید مدیرعامل را به بیمه مرکزی معرفی و بیمه مرکزی صلاحیت وی را مورد بررسی قرار دهد.
وی در خصوص معافیت بیمه از مالیات بر ارزش افزوده نیز گفت: دولت موافق حذف این بخش است و امیدواریم در بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۸، این مساله در مجلس شورای اسلامی نیز تایید شود.
رئیس کل بیمه مرکزی خاطر نشان کرد: مالیات بر ارزش افزوده در شاخه بیمه، از ردیف درآمدهای دولت در لایحه بودجه ۹۸ حذف شده است.
سلیمانی یکی از اقدامهای مناسب در صنعت بیمه را کنار گذاشتن نظام تعرفهای اعلام کرد و افزود: بازگشت به نظام تعرفهای فقط به سود شرکتهای بیمه است و موجب میشود بیمه گذاران زیان ببینند.
وی با بیان اینکه شرکتهای بیمهای نمیتوانند بیش از ۲.۵ درصد در بیمه شخص ثالث تخفیف دهند، خاطرنشان کرد: در بخش بیمه درمان تکمیلی این موضوع در دست بررسی است تا حداقلها مورد توجه قرار گیرد و تخفیفها در حد قابل قبولی باشد تا دیگر نرخ شکنی رخ ندهد.