رییس کل بیمه مرکزی گفت:صنعت بیمه بدون دریافت کمک از دولت میتواند با تکیه بر قابلیتهای خود در حوزه اشتغال، تحولی عظیم ایجاد کند و از سوی دیگر با ارائه خدمات لازم باری از روی دوش دولتها بردارد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، غلامرضا سلیمانی در دیدار با استاندار مازندران گفت: اشتغال یکصد هزار نفری در صنعت بیمه یک دستاورد بزرگ است، اما ما به این میزان قانع نیستیم و راهکارها و تدابیری را در پیش گرفته ایم که با استفاده از تمامی ظرفیتهای ممکن آمار اشتغال را به یک میلیون شغل افزایش دهیم.
وی افزود: صنعت بیمه بدون دریافت کمک از دولت میتواند با تکیه بر قابلیتهای خود در حوزه اشتغال، تحولی عظیم ایجاد کند و از سوی دیگر با ارائه خدمات لازم باری از روی دوش دولتها بردارد.
وی توسعه فرهنگ بیمه در شهرستانها را زمینه ساز توسعه صنعت بیمه در کشور ارزیابی کرد و گفت: متاسفانه گاهی استانهایی با پتانسیل بالای اقتصادی و اجتماعی از توسعه کافی در حوزه بیمه برخوردار نیستند که تمامی نهادهای ذیربط باید برای حل این معضل تلاش کنند.
رییس شورای عالی بیمه از اراده بیمه مرکزی و صنعت بیمه برای ارتباط تنگاتنگتر با جوانان متخصص، شرکتهای دانش بنیان و فعالان عرصه استارت آپ خبر داد و تصریح کرد: صنعت بیمه یک صنعت اقتصادی و خدماتی است و جهت گیریهای سیاسی و مباحث غیرحرفهای جایی در آن ندارد و باید برای رشد بیشتر از تمام ظرفیتهای موجود استفاده کنیم.
رییس کل بیمه مرکزی در پایان با اشاره به اثرات مثبت برپایی شورای هماهنگی صنعت بیمه در استان مازندران، ابراز امیدواری کرد که این روند در تمامی استانهای کشور نیز با جدیت دنبال شود.
بنا بر این گزارش احمد حسین زادگان استاندار مازندران در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از فعالیتهای صورت گرفته در صنعت بیمه از زمان حضور سلیمانی، گفت: اولویت ما در اداره استان مازندران تاکید بر بخشهای غیرسیاسی است که صنعت بیمه به عنوان یکی از شاخصترین نهادهای اقتصادی و اجتماعی در صدر نیازهای ما قرار دارد.
وی افزود: دستورالعملهایی در حال تدوین است که به موجب آن تمامی واحدهای مسکونی استان تحت پوشش بیمه حوادث قرار میگیرند و همین امر به همگانی سازی صنعت بیمه منتهی خواهد شد.
حسین زادگان، راه اندازی بیمههای روستایی را از دستاوردهای صنعت بیمه دانست و گفت: مسئولیت بیمههای کشاورزی باید به صنعت بیمه واگذار و در کنار آن بیمه نامههایی متناسب با نیازهای صنعت نیز طراحی و ارائه شود تا دغدغه اهالی صنعت در امر تولید به حداقل برسد.
استاندار مازندران ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک شرکتهای بیمهای که در استان مازندران فعالیت ندارند ارائه خدمات خود را آغاز کنند تا چتر امنیت و اطمینان در این استان گستردهتر شود.
گفتنی است در این دیدار راهکارهای توسعه صنعت بیمه در استان مازندران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.