کد خبر:۷۲۹۹۲۱
عزیزمحمدی:

۱۱۰۰۰ واحد صنعتی کشور تولید حداقلی دارند/ مالیات برارزش افزوده صنایع کوچک را به نابودی می‌کشاند

معاون برنامه‌ریزی سازمان صنایع کوچک با بیان اینکه حدود ۱۱ هزار واحد تولیدی کمترین ظرفیت تولید را دارند یا نیمه تعطیل هستند گفت: بازگرداندن آن‌ها به بیشترین ظرفیت تولید از اهم برنامه کاری وزارت صمت است.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدعلی عزیزمحمدی در گفتگو با سیما با بیان اینکه تفاوت چندانی بین کارخانه تولیدی فعال با کمترین مقدار تولید و کارخانجات راکد و تعطیل شده نیست گفت: بازگشت حدود هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی به چرخه تولید واحد‌هایی بوده اند که در شهرک‌های صنعتی و نواحی صنعتی قرار داشتند.

او افزود: احیای واحد‌های غیر فعال به صرفه‌تر از ایجاد واحد جدید است.

معاون برنامه‌ریزی سازمان صنایع کوچک گفت: راه اندازی و نوسازی واحد‌های صنعتی به دو مقوله سخت افزاری و نرم افزاری مرتبط است.

محمدعلی عزیزمحمدی افزود: در ۳۶ مرکز خدمات کسب و کار و فناوری مشاوران و کلینک‌هایی مسقر شده اند و واحد‌های تولیدی با گرفتن مشاوره «به روز» شوند تا واحد تولیدی به چرخه فعال تولید بازگردد.

عزیزمحمدی گفت: بیش از ۱۹ هزار نفر پس از راه اندازی واحد‌های تولیدی به شغل خود در و احد‌های فعال شده بازگشته اند.

معاون برنامه‌ریزی سازمان صنایع کوچک گفت: بالغ بر ۹۷۰ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب وجود دارد که تاکنون نزدیک به ۴۳ هزار مورد موفق به استفاده از خدمات واگذاری زمین شده اند.

او همچنین از بسته حمایتی وزارت صمت خبر داد که قرار است به مجلس تقدیم شود. وی گفت: بر اساس ماده ۶ برنامه توسعه باید درصدی از دریافت مالیات بر ارزش افزوده بابت بازسازی شهرک‌های صنعتی بازگرداننده شود.

او افزود: تاکنون این بخش متعلق به بازسازی شهرک‌های صنعتی بازگرداننده نشده است.

سجاد هاشمی رئیس شهرک صنعتی عباس‌آباد در ارتباط تلفنی به اصلاح قوانین اشاره کرد و گفت: از وقتی که وزارت صنایع و بخش صنایع کوچک ادغام شد، بخش صنایع کوچک به شدت آسیب پذیر شده است.

نماینده تام الاختیار شهرک عباس آباد با بیان اینکه صنایع کوچک آسیب پذیر هستند، افزود: برخی قوانین مانند مالیات برارزش افزوده، بخش صنایع کوچک را به نابودی می‌کشاند.

او افزود: حفظ وضعیت موجود صنایع کوچک در اولویت کار قرار داد و سپس اصلاح قوانین باید صورت گیرد.

هاشمی حفظ بخش صنایع کوچک را بهترین پدافند در شرایط کنونی اعلام کرد و افزود: مالیات بر ارزش افزوده یکی از موارد اصلاح قوانین است که باید از مصرف کننده نهایی گرفته شود.

وی ۲۳ درصد حق بیمه تامین اجتماعی و بهره ۱۸ درصد وام بانکی برای واحد‌های تولیدی را از مشکلات صنایع کوچک اعلام کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار