جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان در نامهای در رابطه با سخنرانی مولاوردی و ابتکار نوشت: مسولان امور زنان به جای الگوگیری غلط، به فکر حل مشکلات دغدغههای زنان باشند.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان در نامهای در خصوص سخنرانی مولاوردی و ابتکار نوشت: مسئولان امور زنان به جای الگوگیری غلط، به فکر حل مشکلات و دغدغههای زنان و پیاده کردن الگوی مطابق ارزشهای ایرانی اسلامی باشند.
متن کامل نامه به شرح ذیل است: هفته گذشته، نشستی تحت عنوان ”چالشهای حقوق زنان در فقه“ توسط موسسه فقه الثقلین (زیر نظر آقای صانعی) در تهران برگزار شد که خانم ابتکار، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور و خانم مولاوردی، دستیار ویژهی رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی نیز در این جلسه شرکت داشتند.
ابتکار در این جلسه عنوان کرده که دنیا سالهاست که روی مسالهی برابری تاکید و برای آن برنامه ریزی میکند، زنان باید به صورت برابر و یکسان از فرصتهای برابر برخوردار باشند. در جامعهی ما هم بایستی در مسالهی اشتغال فرصت برابر فراهم شود. نه اینکه زنان به واسطهی زن بودن از آن محروم باشند.
در زمانی هم که مولاوردی عهده دار همین مسئولیت، معاونت امور زنان و خانواده بود در اکثر مصاحبه هایشان اصلیترین دغدغهی زنان کشور را مسئلهی اشتغال و تصاحب پستهای مدیریتی میدانستند. با وجود تمام شعارهایی که ابتکار و مولاوردی روی مسالهی اشتغال زنان سر میدهند، هنوز اقدام موثری در این ۵ سال برای حل مشکلات زنان شاغل نشده است.
مشکلاتی مثل مرخصی زمان، شرایط محیط کار، ساعت کاری، نداشتن حق اولاد در فیش حقوقی زنان سرپرست خانوار و... که باعث دغدغههای زیادی برای زنان شاغل شده و حفظ خانواده در کنار داشتن شغل را برای آنان سخت کرده است.
اما بر اثر همین طرز تفکر و رویهای که در پیش گرفته اند شاهد این هستیم که بدون در نظر گرفتن هیچ کدام از تفاوتهای طبیعی و نقشهای متفاوت زنان و مردان در اجتماع و خانواده، ظرفیت آزمونهای استخدامی دولتی و رشتههای دانشگاهی را برابر میکنند و تنها تلاششان برای تعجیل در پیاده کردن تئوری غلطی است که سالهاست غرب را به انحطاط کشیده است و حالا خود آنها هم در صدد اصلاح بسیاری از سیاستهای گذشته شان هستند.
اگر به دنبال عدالت هستیم، باید بدانیم که برابری و تشابه در حقوق زنان و مردان بدون توجه به تفاوتهای آنها، ظلم آشکاری است که به زنان و جامعه میشود. با توجه به سخنان و همچنین بررسی عملکرد این دو نفر در چند سالی که مسئولیت امور زنان به عهدهی آنان بوده است به نظر میرسد که تلاش این مسئولین به سمت غالب کردن تفکر فیمینیسم بر قوانین حقوقی، اقدامات اجتماعی و حتی مبانی آموزشی کشور است.
بهتر است به جای الگوگیریهای غلط و بی پایه، مسئولین امور زنان به دنبال برطرف کردن دغدغههای اصلی زنان در جامعه و پیاده کردن الگویی مطابق با فرهنگ ایرانی-اسلامی باشند.