یک کنشگر حوزه محیط زیست گفت: شهروندان تهرانی ۲۲ میلیون ساعت از عمر خود را در ترافیک سپری میکنند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد درویش در همایش ملی روز حمل و نقل با بیان اینکه شهروندان تهرانی ۲۲ میلیون ساعت از عمر خود را در ترافیک سپری میکنند و این آمار در کشور به ۵۰ میلیون ساعت میرسد، گفت: اگر بر اساس نرخ تعیین شده وزارت کار این ساعات را محاسبه کنیم، ۳۰ هزار میلیارد از سرمایه ملی کشور در حال هدر رفتن است.
وی با اشاره به آماری که معاون حمل و نقل و ترافیک سال گذشته ارائه کرد، گفت: شهریورماه ۹۶ معاون حمل و نقل اعلام کرد ۶ برابر ظرفیت معابر تهران خودرو در حال تردد است. این در حالی است که ۷۰ کیلومتر بیش از آنکه برای تهران تا افق ۱۴۰۴ تونل و بزرگراه پیش بینی شده در تهران معبر ساخته شده است.
درویش با بیان اینکه اولین هشدار در خصوص ترافیک و آلودگی هوا ۶۱ سال پیش در روزنامه اطلاعات منتشر شد، گفت: در این ۶۱ سال نتوانستیم این دو مشکل را برطرف کنیم. ۴۴.۱ درصد ترددهای روزانه، توسط خودروهای تک سرنشین است و زیر پل سید خندان آلودگی صدا به ۸۶ دسیبل میرسد در حالی که آستانه تحمل انسانها برای آلودگی صوتی ۶۰ دسیبل است و تحمل صدای بیشتر باعث پرخاشگری و بیماریهای گوناگون میشود و به همین دلیل است که تهران مقام سوم نزاع در جهان را دارد.
وی ادامه داد: برطرف کردن این مشکل در کاهش جرایم، بیماریهای و ... نیز نقش دارد.