کد خبر:۷۳۳۶۴۲
در نشست کمیسیون نخبگان؛

فعالیت‌ها و برنامه‌های دفتر و کمیته مالکیت فکری و نوآوری وزارت بهداشت بررسی شد

جلسه ۹۱ کمیسیون نخبگان و آینده نگاری علم و نوآوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی؛ در ابتدای این جلسه که به ارائه گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیرامون ثبت اختراع در این حوزه اختصاص داشت؛ دکتر نسرین سلطانخواه، رئیس کمیسیون نخبگان و آینده نگاری علم و نوآوری، گفت: امیدواریم با احصاء گزارش‌های ارائه شده بتوانیم به ساماندهی بیشتر امور مربوط به ثبت اختراع در کشور اهتمام داشته باشیم.

در ادامه جلسه گزارش مسئولان دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیرامون فعالیت‌های دفتر مالکیت فکری این وزارت­خانه در خصوص ثبت او نختراع ارائه شد.

در این گزارش ضمن اشاره به این نکته که دفتر مالکیت فکری وزارت بهداشت در سال ۹۶ راه اندازی شده است این نکته نیز مورد اشاره قرار گرفت که کمیته مالکیت فکری و نوآوری وزارت بهداشت به همراه ۱۰ کلان منطقه نیز تشکیل شده است.

در ادامه این گزارش همچنین تاکید شد که در حال حاضر برنامه ریزی‌­های لازم برای برگزاری دوره‌های آموزشی ثبت اختراع با همکاری سازمان جهانی مالکیت فکری «WIPO» صورت گرفته و با تشکیل بانک اطلاعاتی پژوهشگران حوزه بهداشت و درمان این دوره‌ها در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار خواهد شد و از اهداف مهم این دفتر ترویج تفکر خلاق و تشویق به ثبت اختراع و تکمیل و آماده­سازی کلیه حلقه‌­های فرآیند ثبت اختراع از ایده تا محصول در وزارتخانه می­باشد.

 در ادامه اعضا به بیان نظرات و پیشنهاد‌های خود پرداختند که اهم آن به شرح ذیل است:
بهره گیری از ظرفیت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تحقیقات کاربردی، مأموریت بخشی هدفمند به مراکز پژوهشی و تحقیقاتی کشور، توجه به رشته‌های پایه در علوم پزشکی، احصاء توانمندی‌های سایر دستگاه‌ها در اجرایی سازی اهداف، در نظر گرفتن امتیازات تشویقی برای ثبت پتنت، بهره گیری از پتنت به عنوان حلقه واسط برای ارتباط میان دانشگاه‌ها و سیاستگذاری برای تبدیل پتنت به محصول و تجاری سازی آن.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار