معاون تحقیقات، فناوری دانشگاه علوم پزشکی بهشتی گفت: ما در چهار سال اخیر از ۱۲۹۴ تولید پژوهش به ۲۶۲۰ و در زمینه مقالات نیز از ۲۱۰ مقاله به ۵۲۸ مقاله رسیدهایم که نشان از رشد ۲ برابری تولیدات علمی و پژوهشی است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، افشین زرقی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نوزدهمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی که امروز در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، گفت: معاونت پژوهشی دو رویکرد، برنامه میان مدت و دراز مدت را در دانشگاه دنبال میکند.
وی در خصوص دو رویکرد این معاونت اظهار کرد: ارتقای کیفی تحقیقات و تولیدات علمی، جهت گیری پژوهشها به سوی اثرگیری در جامعه برنامه میان مدت و تلاش برای رسیدن به دانشگاه نسل سوم و اشتغال زایی برنامه دراز مدت معاونت پژوهشی به شمار میرود.
زرقی با تاکید بر اینکه علم باید به فناوری تبدیل شود، تصریح کرد: دانشگاهها باید علم را به فناوری تبدیل کنند و زمانی که به بلوغ پژوهشی برسیم، میتوانیم ادعای رسیدن به فناوری را کنیم همچنین ما در چهارسال اخیر از ۱۲۹۴ تولید پژوهش به ۲۶۲۰ و در زمینه مقالات نیز از ۲۱۰ مقاله به ۵۲۸ مقاله رسیده ایم که نشان از رشد ۲ برابری تولیدات علمی و پژوهشی است.
معاون تحقیقات، فناوری دانشگاه علوم پزشکی بهشتی در خصوص سرانه چاپ مقاله هیات علمی این دانشگاه گفت: سرانه چاپ مقاله این دانشگاه از ۱ به ۲.۱۲ در سال ۲۰۱۶ رسیده و باتوجه به شواهد موجود میزان استنادات از ۶ هزار به ۱۳ هزار افزایش داشته است.
وی در ادامه گفت: واحدهای توسعه تحقیقات بالینی در بیمارستانهای تحت پوشش این دانشگاه راه اندازی شده که این مجموعه سبب افزایش پژوهش و تحقیق در کشور شده است همچنین در سال گذشته ۴۹ طرح و امسال ۶۳ طرح از تسهیلات مالی برخوردار شده اند.
زرقی همچنین خاطرنشان کرد: مراکز رشد این دانشگاه از ۴۰ مرکز به ۶۰ مرکز افزایش یافته و امید است در سالهای آینده شاهد موفقیتهای مراکز رشد باشیم.