کد خبر:۷۳۳۸۴۸
ستاری در نمایشگاه پژوهش و فناوری:

فروش شرکت‌های دانش‌بنیان بیش از ۶۰ میلیارد تومان/ بهترین اکوسیستم استارت‌آپی را در منطقه داریم

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: ما بهترین اکوسیستم استارت آپی را در منطقه ایجاد کرده و توانسته‌ایم محیطی استارت آپی در کشور ایجاد کنیم.

فروش شرکت‌های دانش‌بنیان بیش از ۶۰ میلیارد تومان/ بهترین اکوسیستم استارت‌آپی را در منطقه داریم

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در نوزدهمین نمایشگاه پژوهش فناوری و فن بازار و ششمین نمایشگاه تجهیزات ساخت ایران که امروز در نمایشگاه بین المللی برگزار شد، گفت: این نمایشگاه حرکت بزرگترین حرکت جدی دانشگاه‌ها در کشور محسوب می‌شود که تاکنون عملکرد خوبی داشته است.

وی در ادامه گفت: با توجه به اینکه حجم اقتصاد دانش بنیان به شدت در حال افزایش است با وجود همه مشکلات این حوزه امید است بتوانیم کار‌های روی زمین مانده را انجام دهیم.

همچنین ستاری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نمایشگاه مشترک تجهیزات آزمایشگاهی ساخت داخل با همکاری وزارت علوم و وزارت بهداشت امروز فعالیت خود را آغاز کرده که در این نمایشگاه فناوری‌های ایرانی برای ساخت آزمایشگاه‌ها عرضه شده اند.

ستاری در خصوص ۹ هزار دستگاه‌های ارایه شده در این نمایشگاه اظهار کرد: تا امروز نمایشگاهی با این وسعت در ایران وجود نداشته و نکته مهم این نمایشگاه جهت گیری فوق العاده در اقتصاد است که در ابتدای این دولت اقتصاد دانش بنیان ایجاد شده و ما هم اکنون شاهد نتایج خوب آن هستیم.

وی همچنین افزود: سال گذشته بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومان فروش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی بوده و همچنین تا پایان سال ۹۶ بیش از ۳۰ هزار شغل مستقل برای افراد تحصیل کرده ایجاد کرده است.

معاون علمی فناوری ریاست جمهوری حوزه دانش بنیان را تحول بزرگی در زندگی مردم دانست و گفت: فعالیت‌های حوزه فناوری اطلاعات، بیوتکنولوژی و سلول‌های بنیادی از جمله حوزه‌های دانش بنیان موثر در زندگی مردم به شمار می‌آید.

وی در ادامه گفت: نیروی انسانی بسیار خوبی در کشور وجود دارد و اگر بتوانیم این نیرو را به زندگی روزمره وارد کنیم شاهد شیرینی توسعه علومی مانند نانو و بایو هستیم. همچنین ایران طی ۱۰ سال گذشته توانسته از رتبه ۳۴ تولیدکننده علم به رتبه ۱۶ دست پیدا کند که بنابر شواهد این رتبه امسال به ۱۵ در جهان خواهد رسید و با توجه به اینکه علم نانو رتبه ۴ در جهان را داراست کشور نیز در حوزه‌های خاصی مانند بیوفناوری و سلول‌های بنیادی در حال پیشرفت است.

معاون علمی فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه بهترین اکوسیستم را در منطقه داریم، اظهار کرد: ما بهترین اکوسیستم استارت آپی را در منطقه ایجاد کرده و توانسته ایم محیطی استارت آپی در کشور ایجاد کنیم که فعالین این عرصه می‌توانند با ایده‌های خود زندگی مردم را تحت تاثیر قرار دهند این اقدام را می‌توان تزریق شیرینی علم در جامعه دانست.

ستاری در پایان خاطرنشان کرد: ما در ایران نیازمند یک محیط کسب و کار نو هستیم تا ایده‌های نو به وجود آید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار