آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۴۱۹۷
نشست خبری جشنواره مردمی فیلم عمار

طالب زاده: فیلم سازان ما به اندازه کافی تاثیرگذار نیستند/ جلیلی: نقد ما برخلاف نگاه رسانه‌های ضدانقلاب است

نادر طالب زاده گفت: امروز فیلم سازان و مهندسان زیادی در عرصه سینما بوده و دغدغه‌ها و نقدهایشان در عرصه سینما نمایان می‌شود. امروز حق اقتصادی که در یکی از فیلم نیز پرداخته شد یکی از مسائل مهم کشور تبدیل شده است لذا فیلم سازان ما نی توانند موثر و تاثیرگذارترین مسائل را بپردازند.

 به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مدیرعامل پژوهشگاه رویان در نشست خبری نهمین جشنواره مردمی فیلم عمار که در پژوهشگاه رویان برگزار شد، گفت: پژوهشگاه رویان بر اساس نیاز جامعه شکل گرفت. علم ناباروی، سلول‌های بنیادی و بسیاری مسائل دیگر در این پژوهشگاه بررسی می‌شود که اگر این نیاز‌ها برطرف نمیشد دچار مشکل می‌شدیم.

وی افزود: این پژوهشگاه از سه پژوهشکده (تولید مثل، سلول‌های بنیادی و بیوتکنولوژی) تشکیل شده است. در سلول‌های بنیادی در علوم پایه قدم برداشته شده است. در هر صورت امیدواریم این جشنواره در جانعه علمی و هنری کشور تاثیر بسزایی داشته باشد.

وحید جلیلی مسئول شورای سیاست گذاری جشنواره عمار در ادامه گفت: یکی از مهمترین وظایف جشنواره پیدا کردن خلا‌های فیلم هاست. ما هر چه در حوزه علم بازنمایی سینمای ایران ضعیف‌تر می‌شود. برخی فیلم‌های سینمایی باید به توانایی‌ها و پیشرفت‌ها اختصاص یابد.

وی افزود: ایا متخصصان مختلف، متخصصان نخبه، دانشمندان سهم خود را از سینما‌های ایران گرفته اند. ما باید به پژوهشگران، دانشمندان و نخبگان اجازه دهیم که خود را معرفی کنند و خلا‌های کشور برطرف شود.

جلیلی افزود: ما در افتتاحیه این جشنواره حمایت خود را از شیخ زکزاکی که در نیجریه در بند زندان است حمایت می‌کنیم. عثمان دنفودیو که در آفریقا از مبارزان استعماری بوده در شهرک سینمایی که توسط شیخ زکزاکی ساخته شده است فیلم ساخته شده است و تمام بازیگران نقش اول این قیام به شهادت رسیده اند؛ لذا ما بر آن شدیم در جشنواره عمار از این فیلم رونمایی و به جهان معرفی شود.

مسئول شورای سیاست گذاری جشنواره عمار عنوان داشت: امسال سریال پایتخت بسیار خوب کار کرد و به بسیاری از مسائل کشور پرداخت و باید در سراسر جهان این فیلم منتشر شود. امیدواریم به ظرفیت‌های اجتماعی، فرهنگی و سنتی کشور کوجه شود و به سینمای ایران بیش از پیش توجه شود.

وی افزود: در افتتاحیه از حامد زمانی تحت عنوان هم اواز طوفان تجلیل خواهد شد، زیرا سرود‌های انقلابی زیادی را داشته است. امروز دانشمندان ما از فیلم‌ها نیز یاد می‌گیرند و تاثیرپذیرند. ما باید به دنبالل رویاسازی باشیم و به کابوس سازی دوری کنیم. جامعه ما تشنه نگاه به اینده است. رویای انقلابی ما باید با استفاده از آثار مختلف انجام شود

در ادامه این نشست نادر طالب زاده دبیر جشنواره فیلم عمار گفت: امروز فیلم سازان و مهندسان زیادی در عرصه سینما بوده و دغدغه‌ها و نقدهایشان در عرصه سینما نمایان می‌شود. امروز حق اقتصادی که در یکی از فیلم نیز پرداخته شد یکی از مسائل مهم کشور تبدیل شده است لذا فیلم سازان ما نی توانند موثر و تاثیرگذارترین مسائل را بپردازند.

طالب زاده افزود: گروه عمار در شبکه افق موفق شدند که بسیاری از فیلم‌های خود را پخش و جوایزی را دریافت کنند. در واقع کارگاه‌های ما برای فیلم سازان برتر است. اکثر افراد فیلم ساز هستند و اینجا فرصتی برای مرور تکنیک این افراد است. امیدواریم این کلاس‌های آموزشی که یکشنبه‌ها برگزار می‌شود به موفقیت‌های زیادی دست یابد.

وی با اشاره به اینکه ما می‌توانسته ایم مردم آفریقا را با جهاد سازندگی به اسلام دعوت کنیم و جاذبه آن‌ها در گرویدن به اسلام زیاد بود، اضافه کرد: ما در این سی سال می‌توانستیم از ظرفیت‌های آفریقا استفاده کنیم.

سید رسول منفرد دبیر اجرایی جشنواره عمار افزود: مهلت آثار جشنواره به پایان رسید. در مجموع ۲۱۳۹ اثر در این جشنواره وجود دارد که بیشترین اثر مربوط به مستند با ا۸۱۲ اثر است. موضوع داستانی با ۳۵۰ اثر، تلویزیونی با ۳۴۶ اثر، پویانمایی با ۱۶۴ اثر و مابقی به کلیپ و غیره تعلق دارد.

منفرد افزود: آثار اختتامی جشنواره بزودی اعلام می‌شود. یکی از بخش‌های نوید بخش در ژانر نوجوان بود که ۳۸ اثر خوب بود که وارد مسابقه شدند. اثر جمعه، گل سوزن، قاب دلتنگی، در این ژانر به جشنواره رسیدند. در بخش آثار تولید ملی نیز موارد متعددی داشته ایم.

دبیر اجرایی جشنواره عمار عنوان داشت: دانش آموزان، طلبه، نخبگان، زن خانه دار، معلولان و بسیاری از افراد مختلف در این جشنواره شرکت کردند. از کشورهای، عراق، پاکستان هندوستان، میانمار، سوریه، بحرین، عربستان، ژاپن و ... نیز شرکت کرده اند.

وی تصریح کرد: مراسم افتتاحیه یکشنبه ۹ دی در فرهنگسرای بهمن برگزار می‌شود و از ۱۰ دی ساعت ۱۰ و نیم صبح تا ۱۲ شب اکران خواهیم داشت. سانس صبح ویژه کودکان است و از ۱۳ بعدازظهر به افراد به دیگران تعلق دارد. اختتامیه ۲۰ دی ماه خواهد بود.

منفرد با بیان اینکه تاکنون ۱۳۱ فراخوان در بخش داخلی جشنواره وجود دارد گفت: جوایز به بهترین اثر مشخص شده داده می‌شود که ۴۵ فراخوان از خارج از کشور است. جوایز مادی و معنوی وجود دارد. تندیس، لوح تقدیر، کتاب، دست کش، فیلم نامه، تابلوی نقاشی و ... از جوایز جشنواره است. ۶۱۳۰۰۰۰۰ تومان هزینه آثار برگزیده است.
 
جلیلی در پاسخ به سوال خبرنگاران گفت: اگر جشنواره با بودجه و امکانات دولتی پیش رود به ثمر نمی‌رسید؛ لذا جشنواره عمار مردمی بوده و بسیاری از احتیاجات توسط مردم رفع می‌شود.

وی افزود: جشنواره عمار تلاش می‌کند صداوسیمای جمهوری اسلامی باشد. ما سعی داریم فضای جدیدی را از جامعه ایران منتشر کنیم.

مسئول شورای سیاست گذاری جشنواره عمار عنوان داشت: ما در جشنواره سعی داریم از ظرفیت‌های کشور استفاده کنیم. البته سعی می‌شود به نقد و پیدا کردن آسیل‌های فیلم سازان بپردازیم. ما حزب اللهی هستیم و پای نظام اسلامی ایستاده ایم و موضع ما در نقد مانند بی بی سی و رسانه‌های ضدانقلابی نیست. ما نگاه بی درد نداریم و نگاه جنجالی و بی محتوا هم نخواهیم داشت.

جلیلی با گله از صداوسیما گفت: فیلم ساختن هزینه دارد و در برخی فیلم‌های ما برای پخش در صداوسیما گا‌هاً گفته شده که برای پخش باید تهیه کننده فیلم، صداوسیما معرفی شود، اما این منصفانه نیست. این فیلم‌ها توسط بچه‌های انقلابی ساخته شده و این حق ماست که بدانند سازنده فیلم چه کسی است. سهم دانشمندان هسته ای، نانو، رویان و سایر در صداوسیما کجاست؟ برخی از شهیدان دانشمند ما در کشور ناشناخته اند و کسی ان‌ها را نمی‌شناسد.

وی با اشاره به اینکه فضای سینمای ما پادشاه نقطه است، گفت: در فیلم به وقت شام بسیاری از افراد آن را به تمسخر گرفتند. همچنین در قلاده‌های طلاج مورد کم لطفی قرار گرفت و ما قواره قناسی در سینمای ایران داریم که سینمای مذهبی ما مورد کم لطفی قرار گرفته است.

مسئول شورای سیاست گذاری جشنواره عمار گفت: جشنواره عمار یک جشنواره سانسورشکن است. ما در آینده رشد فیلم سازان حرفه‌ای مذهبی را خواهیم دید.

جلیلی با اظهار اینکه ضعیف‌ترین فیلم های، سینمایی امروز مورد توجه قرار می‌گیرند، اما فیلم‌های مذهبی و باکیفیت مورد بی توجهی قرار می‌گیرند گفت: اگر اینگونه پیش رود استعداد‌های ما هرز می‌رود. بی توجهی به فیلم یتیم خانه از این موارد است. از نخبگان می‌خواهیم که به کمک جشنواره عمار بیایند. ما امروز نیازمندیم علوم انسانی به کمک هنر بیاید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار