اعضاي جنبش عدم تعهد قدرت فراواني در سطح جهاني دارند
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۴۷
رئيس جمهور در ديدار وزير امور خارجه كوبا:

اعضاي جنبش عدم تعهد قدرت فراواني در سطح جهاني دارند

رئيس جمهوري كشورمان جنبش عدم تعهد را داراي ظرفيت هاي بسيار بالقوه در سطح بين المللي دانست و گفت: با همكاري هاي بيشتر مي توان از اين ظرفيت ها به نفع كشورهاي عضو بهره برد.

به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري،‌ دکتر محمود احمدي نژاد امروز در حاشيه پانزدهمين اجلاس وزاري امور خارجه جنبش عدم تعهد در ديدار وزير امور خارجه كوبا با اشاره به رياست اين كشور بر جنبش عدم تعهد آن را فرصتي مغتنم و قابل بهره برداري دانست و تاكيد كرد: اعضاي جنبش عدم تعهد قدرت فراواني در سطح جهاني دارند و با همبستگي بيشتر مي توان از اين ظرفيت ها استفاده كرد.

وي مدت كوتاه رياست كوبا بر جنبش عدم تعهد را داراي فوايد ارزنده برشمرد و تصريح كرد: با توجه به ظرفيت بالاي انقلابي ميان ملت هاي ايران و كوبا بايد از تمامي ظرفيت هاي موجود استفاده و گام هاي بلندي در جهت تقويت همكاري هاي دو جانبه برداشته شود.

فيليپ پرز روكه، وزير امور خارجه كوبا نيز در اين ديدار با اعلام حمايت همه جانبه كشورش از مواضع جمهوري اسلامي ايران در مجامع بين المللي، گزارشي از فعاليت هاي كوبا در مدت رياست جنبش عدم تعهد ارائه كرد./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار