
کد خبر:۷۳۴۸۹۴
اسدی در گفتگو با دانشجو:
تجمع دانشجویان دانشگاه علوم و تحقیقات به دعوت بسیج نبوده است/ رئیس دانشگاه با درخواست تجمع بسیج دانشجویی مخالفت کرد
مسئول بسیج دانشجویی واحد علوم و تحقیقات گفت: تجمع امروز دانشجویان دانشگاه علوم و تحقیقات پیرامون سانحه واژگونی اتوبوس در این دانشگاه، به دعوت بسیج دانشجویی نبوده است.
اسدی مسئول بسیج دانشجویی واحد علوم و تحقیقات در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: تجمع امروز دانشجویان دانشگاه علوم و تحقیقات پیرامون سانحه واژگونی اتوبوس در این دانشگاه که منجر به فوت و زخمی شدن تعدادی از دانشجویان شد به دعوت بسیج دانشجویی نبوده است.
وی با بیان اینکه درخواست بسیج دانشجویی واحد علوم و تحقیقات برای برگزاری تجمع با مخالفت رئیس این دانشگاه رد شد، افزود: تجمع امروز به صورت خودجوش با حضور دانشجویان برگزار شد.
وی با بیان اینکه درخواست بسیج دانشجویی واحد علوم و تحقیقات برای برگزاری تجمع با مخالفت رئیس این دانشگاه رد شد، افزود: تجمع امروز به صورت خودجوش با حضور دانشجویان برگزار شد.
بیشتر بخوانید:
مسئول بسیج دانشجویی واحد علوم و تحقیقات گفت: سانحه واژگونی اتوبوس که منجر به فوت و زخمی شدن تعدادی از دانشجویان واحد علوم و تحقیقات شد فاجعه بزرگی است با این وجود در تجمعی که امروز با هدف عزاداری برای دانشجویان درگذشته توسط همکلاسیها و هم دانشگاهیهای این دانشجویان برگزار شد برخی جریانات به دنبال سوء استفادههای سیاسی خود بودند.
اسدی با تاکید بر اینکه مسئولین چه مسئولین وقت و چه مسئولین حال حاضر دانشگاه آزاد باید پاسخگوی سانحه واژگونی اتوبوس در دانشگاه آزاد باشند، تصریح کرد: ما در بسیج دانشجویی واحد علوم و تحقیقات هم پیگیر این قضیه هستیم تا مسببین این سانحه هر چه سریعتر مشخص و به مردم معرفی شوند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.