
یادداشت دانشجویی|
بصیرتافزایی سال ۹۸ و ولایتمداری مردم
مردم غیور و فهیم ایران در ۹ دی ماه سال ۸۸ نشان دادند که ولایت مدارتر از گذشته هستند، آیا دوباره نباید بصیرتی همانند ۹ دی بوجود آید؟
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سعید هادوی؛* روز بصیرت به چه معناست؟ غیر اینست که در ظلمات، نوری هدایتگر ما باشد؟ انتخابات ۹۸ نزدیک است و در این برهه اقتصادی آیا این دولت نیز با رفتارها و صحبتهای خود بدنبال منحرف کردن اذهان از سمت دولت به سمت رهبری است؟
مردم غیور و فهیم ایران در ۹ دی ماه سال ۸۸ نشان دادند که ولایت مدارتر از گذشته هستند، آیا دوباره نباید بصیرتی همانند ۹ دی بوجود آید؟ تشخیص حق از باطل در این دوران خیلی سختتر از سال ۸۸ شده است، چه بسا افرادی در روزهای اول انتخابات سال ۸۸ همراه با جریان فتته بودند و زمان زیادی لازم داشتند تا حق را از باطل تشخیص دهند.
بصیرت ۹ دی ماه در چه موقعی شکل گرفت؟ زمانی که، ولی فقیه علنا در جمع مردم ایراد سخنرانی کردند، الان نیز زمانی مشابه در حال وقوع خواهد بود و ولی زمان چندی پیش به انتخابات مجلس ۹۸ اشاره کردند و هشدار دادند، آیا زمان بصیرت افزایی نیست؟
نیروی موسوم به حزب اللهی و انقلابی وقت آن است که متحد با هم و در یک جبهه برای جلوگیری از حوادث احتمالی پیش رو دست بکار شوند. ما تجربه تلخی از حوادث ۸۸ داشتیم و با اتحاد توانستیم جلوی منحرفان از انقلاب اسلامی بایستیم و باید برای انتخابات ۹۸ بدور از حزب بازی و باندبازی سیاسی افرادی انقلابی وارد مجلس کنیم تا حواشی که در این دوره مجلس ایجاد شد دیگر تَکرار نشود و ائتلافی انقلابی در سراسر کشور رقم بزنیم.
سعید هادوی - دبیر جامعه اسلامی دانشگاه صنعتی سیرجان
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۱
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.