کد خبر:۷۳۵۵۲۱

اردوغان: جدایی‌طلبی هنوز هم تهدیدی برای آینده ترکیه است

رئیس‌جمهور ترکیه با بیان اینکه کشورش در سال ۲۰۱۸ توانست بر شبه‌نظامیان کُرد غلبه کند، گروه‌های جدایی‌طلب در منطقه را تهدیدی برای آینده ترکیه توصیف کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه امروز (دوشنبه) اعلام کرد که علی‌رغم موفقیت‌هایی که در سال ۲۰۱۸ علیه شبه‌نظامیان کُرد به‌دست آورده‌اند، جدایی‌طلبی هنوز هم تهدیدی برای آینده این کشور است.

مقصود رئیس جمهور ترکیه از جدایی‌طلب‌ها، گروه‌هایی مثل «حزب کارگران کردستان» (پ. ک. ک)، «یگان‌های مدافع خلق» (ی. پ. گ) و دیگر شبه‌نظامیان کُرد در شمال سوریه و جنوب ترکیه است.

اردوغان در پیام تبریک سال نو میلادی با بیان اینکه گروه‌های جدایی‌طلب برای منطقه مشکلاتی ایجاد کرده‌اند، گفت: «بدون برطرف کردن این مشکل، ترکیه نمی‌تواند آینده خود را تضمین کند و همین مسئله باعث شد که نقش سیاسی و دیپلماتیک فعال‌تری در این حوزه بر عهده بگیرد».

به نوشته وبگاه شبکه «هابرترک» وی با بیان اینکه ترکیه از زمان آغاز بحران سوریه، موضعی «اخلاقی و بشردوستانه» داشته، توضیح داد که آنکارا از طریق همکاری با همسایگان خود در منطقه، صلح و ثبات را برای جهانیان به ارمغان آورد.

رئیس‌جمهور ترکیه ضمن بیان اینکه کشورش به «دفاع از حقوق بیت‌المقدس، دمشق، بغداد، قاهره، طرابلس، سارایوو و کریمه برخاسته»، اضافه کرد: «کشور و ملت ما مسئول اتفاقات (ناگوار) منطقه نیست و اجازه نمی‌دهد که قربانی آن‌ها نیز شود».

اردوغان با ادعای اینکه پیشرفت‌ها در مذاکرات سوریه، نتیجه اقدامات ترکیه است، گفت: «ما به تلاش برای ثبات در عراق ادامه می‌دهیم... ما با مواضع بشردوستانه خود، نمونه‌ای برای جهانیان هستیم».

وی ضمن اشاره به عملیات‌های نظامی ترکیه در کشور‌هایی مانند عراق و سوریه علیه شبه‌نظامیان کُرد افزود: «ما در برابر سازمان‌های تروریستی پیروز شدیم و این یک دستاورد بسیار بزرگ است. نیرو‌های امنیتی به تمام مناطق تحت کنترل تروریست‌ها از کوهستان گرفته تا شهرها، وارد شده و آن‌ها را نابود کردند».

رئیس‌جمهور ترکیه در پایان آرزو کرد که سال ۲۰۱۹ برای تمام مردم جهان، سال صلح، ثبات، امنیت و رفاه باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار