معاون دانشجویی دانشگاه تبریز گفت: با هم اندیشی و هم فکری مدیران و تدوین برنامههای راهبردی و کلان میتوان بسیاری از مشکلات حوزه خدمات دانشجویی را برطرف کرد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، میررضا مجیدی رئیس دانشگاه تبریز در این آیین با معرفی اجمالی و تشریح برخی دستاوردهای این دانشگاه در حوزههای مختلف گفت: دانشگاه تبریز در طول بیش از ۷ دهه فعالیت خود آثار و برکات زیادی برای کشور و به خصوص این منطقه داشته که ایجاد و توسعه فضایهای آموزش عالی در شمالغرب کشور از جمله این دستاوردها است.
وی افزود: در حال حاضر دانشگاه تبریز با داشتن ۲۱ دانشکده، چندین قطب علمی و مراکز تحقیقاتی، بیش از ۲۴ هزار دانشجو، ۸۰۰ نفر هیات علمی و وجود آزمایشگاههای مجهز به عنوان یکی از دانشگاههای جامع و برتر کشور مطرح است.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه این دانشگاه به خاطر نقشی که در پشتیبانی هشت سال دفاع مقدس داشته به عنوان مشهدالشهدای کشور در بین دانشگاهها مطرح است، تصریح کرد: دانشگاهیان و به ویژه دانشجویان این دانشگاه در زمان انقلاب و بعد از آن نقش تعیین کنندهای در سرنوشت و پیروزی این انقلاب داشته اند که نمونه بارز این امر قیام ۲۹ بهمن تبریز بود که کمر رژیم پهلوی را شکست.
میررضا مجیدی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به دستاوردهای برگزاری نشست معاونان دانشجویی دانشگاههای منطقه در دانشگاههای مختلف گفت: حوزه دانشجویی از جمله یکی از بخشهای مهم، حساس و سخت دانشگاهها است و از این رو با برگزاری چنین نشستهای میتوان با انتقال تجربیات سایر دانشگاهها و هم فکری، چالشهای موجود در این زمینه را حل کرد.
محمدرضا علم معاون دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این آیین در ابتدا با اشاره به حادثه تلخ واژگونی اتوبوس در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد تهران اظهار کرد: این حادثه تلخ در راستای سوء مدیریت و عدم نظارت کافی بوجود آمده و برای جلوگیری از تکرار این گونه حوادث، باید تدابیر ویژهای در دانشگاهها صورت گیرد.
محمدرضا علم با اشاره به اهمیت کار در حوزه خدمات دانشجویی، افزود: در بخش خدمات دانشجویی به دلیل تنوع و نوع خدمات زیادی که به دانشجویان ارایه میشود، همیشه نارضایتی و مشکلاتی بوجود میآید که با هم اندیشی و هم فکری مدیران و تدوین برنامههای راهبردی و کلان میتوان بسیاری از مشکلات حوزه خدمات دانشجویی را برطرف کرد.
معاون دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان در ادامه به پرسش جمعی از معاونان دانشجویی دانشگاههای منطقه سه کشور در بخشهای مختلف پاسخ داد.
حسین امامعلی پور، معاون دانشجویی دانشگاه تبریز و دبیر معاونان دانشجویی دانشگاههای منطقه سه کشور هم در این نشست ضمن ارایه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در دبیرخانه منطقه و دانشگاه تبریز با اشاره به اهداف برپایی این جلسه گفت: این نشست بیشتر به منظور همفکری و تبادل افکار و به خصوص انتقال تجربیات به منظور ارایه خدمات بهتر به دانشجویان و حل برخی چالشها در حوزه خدمات دانشجویی دانشگاههای منطقه است.
بنابراین گزارش، بررسی نحوه ارایه اقلام به دانشگاه ها، استقلال و سطح بندی معاونت دانشجویی دانشگاه ها، نحوه انتخابات شورای صنفی دانشگاه ها، بررسی نحوه ارایه وامهای دانشجویی، مشکلات دانشجویان سنواتی، بررسی مشکلات مالی دانشگاهها در حوزه دانشجویی، اهتمام ویژه به فعالیتهای مرکز مشاوره، نحوه ارائه خدمات و مجوز خوابگاههای خودگردان، نحوه کمک صندوق رقاه به دانشگاهها و ... از جمله مهمترین موارد مطروحه در این نشست بود.
در این نشست جمعی از معاونان و مدیران امور دانشجویی دانشگاههای منطقه سه گزارشی از اقدمات صورت گرفته در حوزه کاری خویش ارایه کردند و برای ارائه خدمات بهتر به تبادل نظر و همفکری پرداختند.
لازم به ذکر است، دانشگاههای منطقه سه کشور شامل دانشگاههای تبریز، ارومیه، تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، زنجان، شهید مدنی آذربایجان، صنعتی سهند، صنعتی ارومیه، بناب، محقق اردبیلی، مراغه، هنر اسلامی تبریز است.