پیگیری مطالبات مردم از «پوری‌ حسینی» ادامه دارد/ آخرین اخبار تجمع دانشجویی مقابل سازمان خصوصی‌سازی
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۶۱۱۱
صبوری در گفتگو با دانشجو مطرح کرد؛

پیگیری مطالبات مردم از «پوری‌ حسینی» ادامه دارد/ آخرین اخبار تجمع دانشجویی مقابل سازمان خصوصی‌سازی

دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی گفت: ما برای تولید ملی ایران و کارگر ایرانی چاره‌ای جز اعتراض و طلب پاسخ گویی و شفافیت از سمت سازمان خصوصی سازی و از آقای پورحسینی رییس این سازمان نداشته ایم

پیگیری مطالبات مردم از «پوری‌ حسینی» ادامه دارد/ آخرین اخبار تجمع دانشجویی مقابل سازمان خصوصی‌سازی

صبوری دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو ضمن تشریح دلیل تجمع دانشجویان و کارگران و طلاب در مقابل سازمان خصوصی سازی گفت: در این چند ماه اخیر هر روز خبر‌هایی از بیکاری ها، تجمعات و اعتراضات کارگری می‌شنویم که ریشه همه آن‌ها در اتفاقی است که به اسم خصوصی سازی در کشور رخ می‌دهد.

وی افزود: ما متاسفانه یک حجم وسیعی از واگذاری‌های غیرشفاف شرکت‌ها و کارخانه‌ها را شاهدیم که بالافاصله پس از واگذاری خبر تعطیلی آن‌ها را می‌شنویم.

صبوری تصریح کرد: با پیگیری و ریشه یابی صورت گرفته متوجه شدیم که ایراد اصلی در رویه‌ای است که در زمینه خصوصی‌سازی در کشور پیش گرفته شده است، چون محتوای خصوصی سازی ابهام آلود و فساد آمیز بوده است و ما این شیوه از خصوصی سازی را اختصاصی سازی، مفت فروشی و ارزان فروشی اقتصاد ملی و تولید ملی می‌نامیم.

دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی گفت: ما برای تولید ملی ایران و کارگر ایرانی چاره‌ای جز اعتراض و طلب پاسخ گویی و شفافیت از سمت سازمان خصوصی سازی و از آقای پورحسینی رییس این سازمان نداشته ایم و انشاءالله مطالبات خود را ارایه و پیگیری می‌کنیم تا این که سازمان خصوصی سازی، وزارت اقتصاد و مجلس جلوی این اتفاق خطرناک را بگیرند.

وی با بیان اینکه این تجمع با دعوت جنبش عدالتخواه دانشجویی برگزار شده گفت: در حال حاضر کارگرانی در بیمارستان امام خمینی کرج که قربانی خصوصی سازی شده اند و همچنین افراد معترض به خصوصی سازی در تبریز و اهواز در این تجمع حضور پیدا کردند.

لازم به ذکر است احمد توکلی نماینده سابق مردم تهران در جمع معترضین حضور پیدا کرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار