کد خبر:۷۳۶۱۱۱
صبوری در گفتگو با دانشجو مطرح کرد؛

پیگیری مطالبات مردم از «پوری‌ حسینی» ادامه دارد/ آخرین اخبار تجمع دانشجویی مقابل سازمان خصوصی‌سازی

دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی گفت: ما برای تولید ملی ایران و کارگر ایرانی چاره‌ای جز اعتراض و طلب پاسخ گویی و شفافیت از سمت سازمان خصوصی سازی و از آقای پورحسینی رییس این سازمان نداشته ایم

پیگیری مطالبات مردم از «پوری‌حسینی» ادامه دارد/ آخرین اخبار از تجمع دانشجویی در مقابل سازمان خصوصی‌سازی

صبوری دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو ضمن تشریح دلیل تجمع دانشجویان و کارگران و طلاب در مقابل سازمان خصوصی سازی گفت: در این چند ماه اخیر هر روز خبر‌هایی از بیکاری ها، تجمعات و اعتراضات کارگری می‌شنویم که ریشه همه آن‌ها در اتفاقی است که به اسم خصوصی سازی در کشور رخ می‌دهد.

وی افزود: ما متاسفانه یک حجم وسیعی از واگذاری‌های غیرشفاف شرکت‌ها و کارخانه‌ها را شاهدیم که بالافاصله پس از واگذاری خبر تعطیلی آن‌ها را می‌شنویم.

صبوری تصریح کرد: با پیگیری و ریشه یابی صورت گرفته متوجه شدیم که ایراد اصلی در رویه‌ای است که در زمینه خصوصی‌سازی در کشور پیش گرفته شده است، چون محتوای خصوصی سازی ابهام آلود و فساد آمیز بوده است و ما این شیوه از خصوصی سازی را اختصاصی سازی، مفت فروشی و ارزان فروشی اقتصاد ملی و تولید ملی می‌نامیم.

دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی گفت: ما برای تولید ملی ایران و کارگر ایرانی چاره‌ای جز اعتراض و طلب پاسخ گویی و شفافیت از سمت سازمان خصوصی سازی و از آقای پورحسینی رییس این سازمان نداشته ایم و انشاءالله مطالبات خود را ارایه و پیگیری می‌کنیم تا این که سازمان خصوصی سازی، وزارت اقتصاد و مجلس جلوی این اتفاق خطرناک را بگیرند.

وی با بیان اینکه این تجمع با دعوت جنبش عدالتخواه دانشجویی برگزار شده گفت: در حال حاضر کارگرانی در بیمارستان امام خمینی کرج که قربانی خصوصی سازی شده اند و همچنین افراد معترض به خصوصی سازی در تبریز و اهواز در این تجمع حضور پیدا کردند.

لازم به ذکر است احمد توکلی نماینده سابق مردم تهران در جمع معترضین حضور پیدا کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار